hur man handskas psoriasis med naturligt

Psoriasis är en vanlig hud sjukdom som drabbar livscykel hudceller. De torra flingor och skalor huden tros gälla från och uppbyggnaden av den snabba produktionen av hudceller. Psoriasis drabbar vanligen huden på armbågar, knän, hårbotten, och öron. En svårighet med immunförsvaret orsakar psoriasis. I en process som kallas cell omsättning, hudceller som odlar djupt i huden upp till ytan. Normalt tar detta en månad. I psoriasis, det händer på bara några dagar eftersom dina celler stiger för snabbt. Psoriasis ses över hela världen, i alla raser och båda könen. Även psoriasis kan förekomma i människor i alla åldrar, från spädbarn till pensionärer.

Orsaken till psoriasis kan en blandning av faktorer, bland annat ärvt anlag och miljöfaktorer. Det finns flera olika typer av psoriasis, inklusive psoriasis vulgaris, guttat psoriasis, invers psoriasis (i veck gillar i armhålorna, navel och skinkor), och pustulös psoriasis (vätskefyllda gulaktiga små blåsor). Psoriasis kan också resonera inflammation i lederna, som är känd som psoriasisartrit. Tio till femton procent av personer med psoriasis har psoriasisartrit. För vissa människor, är psoriasis bara ett irritationsmoment. För andra är det handikappande, speciellt om de förenas med artrit.

Psoriasis behandlingar kan innebära stor lättnad. Och egenvård åtgärder, som att använda en kräm nonprescription kortison och utsätta huden för små mängder av ultraviolett ljus, kan fortskrida din psoriasis symtom. De bästa behandlingarna för psoriasis är de naturliga. Psoriasis naturliga behandlingar har funnits i tusentals år. Du kan behandla psoriasis naturligt med många enkla livsstilsförändringar. Applicera en zink kräm varje dag till drabbade områden. Prova naturliga blöja salva. Gurkört olja är också rikt på gamma-linolensyra (GLA), en “bra” fett med många hälsofördelar. Zink hjälper kroppen att läka.

Zink är viktigt för en sund utveckling av hud, hår och naglar. Det är det viktigaste näringsämnet för ett friskt immunsystem. Ta kväll kosttillskott jättenattljusolja genom munnen eller bryta en tablett och gnugga vätskan på psoriasis regioner. Flax Seed Oil innehåller mycket omega-3 essentiella fettsyror. Det kan gå vidare tillståndet hos hud och naglar och minska inflammation i celler. Det bidrar också till att främja cellulär hälsa och ge hormonbalans. En av naturlig hälsa psoriasis sätt använder saltvatten. Döda havet är den bästa platsen för att behandla psoriasis naturligt. Den kombinerar den helande konsekvens av solen med fuktgivande kraften i saltvatten.