hur man kan bli av en snarkning problem börjar idag

Snarkning är ett mycket allvarligare problem än de flesta tror. Det är inte roligt, det är verkligen allvarligt när en partner snarkar så mycket att deras andra halvan antingen sover i ett annat rum eller slutar deras förhållande helt och hållet.

Och det är allt förutom de hälsoproblem som är förknippade med kronisk snarkning grund av brist på en ordentlig sömncykel. Till exempel kan personer som inte får en ordentlig natts sömn under en längre period, drabbas många sjukdomar orsakades av ett sänkt immunförsvar.

Den grundläggande orsaken till snarkning nattetid är en blockering i luftvägarna som orsakar luft som andades att bli turbulent snarare än smidig. Vanligtvis är denna “blockering” eller “sammandragning” orsakas av lös vävnad som har flyttat in i luftvägarna. Den turbulenta luftflöde gör då den avslappnade vävnaden vibrera med en hastighet som ger ljud av snarkning.

Så nyckeln på hur man kan bli av en snarkning problem är att öppna upp luftvägarna genom att förhindra avslappnad vävnad rör sig i den.

Många av de drabbade, när de så småningom bestämmer sig för att bli av med sin snarkning problem, räkna med att få någon form av kirurgi. Men, även om detta är definitivt ett alternativ, bör det vara, och oftast är, endast användas som en sista utväg.

Du ser, det finns flera naturliga sätt att bli av med din snarkning problem. Dessa sträcker sig från övningar, genom några livsstil justeringar, till flera anti snarkning anordningar. Här är tre enkla saker som kan hjälpa din snarkning problem …

3 enkla sätt att bli av med en snarkning problem

(1) En viktig livsstilsförändring är att undvika att äta mat innan läggdags. Problemet här är att kroppen tar flera timmar att smälta en måltid, och en full mage lägger en orimlig press på diafragman när du ligger ner. Detta bidrar till att begränsa din luftvägarna. Så aldrig äta en måltid inom ett minimum av 3 1/2 timmar att gå till sängs. Detta kommer att ge ditt system tid att smälta maten.

(2) Och om du är en “back sleeper” då måste du försöka att sova på din sida. Detta beror på, samtidigt som sover på rygg, kan hakan falla ner och tillbaka med tungan med det. Tungan kan sedan begränsa din luftvägarna. Det finns enheter där ute för att hjälpa, men du kan prova den populära hem rättsmedel för att fästa en tennisboll på baksidan av din pyjamas och linning. Detta tvingar dig på din sida.

(3) Ett annat sätt att hålla hakan i rätt läge i förhållande till din överkäken är att använda ett anti snarkning hakrem. Du kan få dessa over-the-counter och online. Detta är ett enkelt hjälpmedel som passar tätt över toppen av huvudet och under hakan. Genom att hindra din underkäken rör sig bakåt, kan tungan (som är knuten till ditt underkäken) inte flytta in i din luftvägarna.

Många snarkning offren har hittat dessa tre åtgärder för att vara ganska effektiva för att få bli av med sina snarkning problem. Men det beror helt på den exakta orsaken till din egen snarkning problem och dess svårighetsgrad …