hur man kan bota njursten naturligt hemma

hur man kan bota njursten naturligt hemma-En ärlig hur man kan bota njursten naturligt hemma

Du rygga på smärtan. Du gråter vid värk. Du darrar vid tortyr. Nej, du är inte gravid (tack och lov killar!) Men du lider av njursten. Visste du att kvinnor rapport njursten smärta vara mer plågsam än förlossningen? Kan du säga, “OUCH?” Men du lider utan anledning!

Och nästan en i varje 20 personer kommer att utveckla en njursten någon gång i sitt liv. Och om smärtan är inte den värsta delen, kan du faktiskt vara en del av de miljoner som spenderar tusentals dollar på sjukhusbesök, olika behandlingar, hårda bieffekt medicinering och kirurgi. Och det bästa eller värsta nyheten (beroende på om du har spenderat tusentals dollar på njursten behandling eller ej), kan du behandla njursten naturligt med ett enkelt hem botemedel för njursten. I själva verket kan kroppen passerar naturligt dina stenar utan medicinering, ingen operation och inte använder 2 månader av din lön.

Om du är en njursten lidande, här är 10 åtgärder som kan vara skillnaden mellan misär och lycka. Jag hoppas att din behandling börjar i nästa 2 minuter.

10 åtgärder för att behandla njursten naturligt

Ett. Vatten! Typiskt är njursten orsakas av uttorkning (inte få tillräckligt med vatten). Om du bor i ett område med varmt, fuktigt väder eller där rent vatten är sällsynt, är dina odds att få njursten tredubblats. Därför måste du börja din naturliga behandling med dricka minst 10 höga glas vatten om dagen. Ett bra tips är att tävla mot en vän eller make. Vem kan dricka mest vatten?

2. Destillerat! Om du bor i ett land med möjlighet till destillerat vatten, köp den! Destillerat vatten är rent från alla och allt inklusive mineraler som kunde bistå i bildandet av njursten. Destillerat vatten är nästan perfekt för spolning systemet och passerar stenar.

Tre. Citronsyra! Visste du att citroner är potent med citronsyra? Och citronsyra och citroner har varit kända för att lösa upp hårda material, till och med stenar. Lägg en citron till ditt dricksvatten att piffa upp saker.

4. Spela igen! Få utanför eller i gymmet och göra lite motion. Det finns tusentals anledningar att utöva men förutom mår bättre om dig själv, kan du faktiskt ge din kropp en skryta med allmänna hälsa. Och hälsa ingår spolning njurarna.

Fem. Tranbärsjuice från koncentrat! Genom att dricka tranbärsjuice, kan du behålla din urinvägarna, som hjälper till att förhindra bildandet njursten.

6. Citrater! Citrater minska ansamling av urinsyra och eliminera uppbyggnaden av kalciumsalter som orsakar bildningen av njursten. För att få en tillräcklig mängd citrat, dricka mycket frukt-och grönsaksjuice, såsom morot, druvor och apelsinjuice.

7. Dricka läsk! Om du dricker minst 10 glas vatten om dagen, då en daglig läsk kan möjligen förhindra framtida njursten genom att lösa upp stenarna. En nyligen genomförd studie visade denna teori och en naturlig botemedel som arbetar i 2 timmar kommer att passera njursten på mindre än en dag. Upptäck mer på vår hemsida.

8. Sugar! Hög sockerintag är associerad med ökad risk för njursten. Du kan klippa hundratals kalorier och förhindra framtida njursten genom att stanna borta från söta drycker och livsmedel.

9. Flush! Nej, inte din toalett! Men du måste spola din lever, njurar och gallblåsa med en enkel vattenlöslig fiber grönsak som har märkt ett mirakel med mina kunder.

10. Tro! Jag vet att det låter fånigt, men du måste tro på dig själv! Vi predikar den till våra barn, men det är dags att du lever som man lär. Om du är serös om behandling, börja idag!
Mer info om Hur bota njursten naturligt Hemma, klicka på länken nedan:
http://bit.ly/c99xgz