Kangen alkaliskt vatten sätt att starta ett nytt liv

Du kanske har kanske sett webbplatser som marknaden en produkt som kallas en Kangen alkaliskt vatten och nu undrar vad det är och hur det kan gynna dig. När du tänker på olika typer av vatten, det i allmänhet kan få folk att tänka på antingen mousserande eller stilla. Vad du kanske inte känner till är hur de nya sorterna göra skillnad för din kropp och inte nödvändigtvis bara genom att konsumera det.

Inledningsvis, fungerar maskinen som en vanlig filtreringssystem, ta ut de föroreningar och lämnar in de hälsosamma mineraler. Men vad hjälper till att göra skillnaden är säkerligen nästa process med elektrolys plattor.

Dessa plattor bryta upp vattenmolekyler till positiva och negativa joner. Olika modeller kommer att ha en större mängd av detta platina och titanplattor legering och den större ytan är oftast mer fördelaktig. Andra saker att tänka på när man köper en modell skulle vara sammansättningen av plattorna, oxidation minska potentiella eller ORP, plattan storlek, pH, wattal, flöde och användarvänligt upplägg.

Billigare modeller kommer ofta bara producera alkaliskt vatten och vanligt filtrerat vatten. Det är viktigt att hålla normal filtrerat vatten, speciellt om du förbereder formel för ett barn eller på medicinering. Efter att ha tagit medicinen, måste du vänta mellan 30 och 45 minuter innan han återvände en högre alkalisk nivå. Om du är osäker, kontakta läkare.

Användarvänligheten kommer ofta att bestämmas av personliga omständigheter. Om du är singel eller ett par, sedan en lätt modell kan vara mer användbart. Det kan vara värt att kolla på en webbsida för att se vilken design kommer med ett komplett utbud av vatten funktioner. Exempelvis kan de större sura funktioner användas som en hud toner, medan den mest robusta alkaliskt vatten kan användas för att rengöra raw mat som producerar.

En kompakt modell är också användbart, speciellt de mindre, mer ljus vikt versioner. Det finns flera som kan ingå i köksmöbler, med en väggmonterad LCD-skärmen. Detta är ofta mycket mer bekvämt för dem som har ett mindre kök. Större, mer hållbara enheter är perfekt för tunga användningsområden, till exempel för en familj eller ett äldreboende. Vissa enheter skapades för duschar, att skapa motsvarigheten till en varm källa i din dusch.

Du bör hålla underhållet av din modell. Du bör sätta en rengöring patron varje 6 månader och kontrollera plattorna för eventuella mineralfyndigheter. Olika modeller har olika garantier, mellan tre till fem år, ett fåtal med pengarna tillbaka garanti om du är missnöjd. Många Kangen alkaliskt vatten maskiner kan köpas i MLM-system så det finns en mängd olika webbplatser som säljer dem. Det är värt att titta runt för att få det bästa erbjudandet och överväga praktiska demonstrationsvideor som visar dig hur du får ut det mesta av det.