tånagelsvamp – naturliga botemedel för tånagelsvamp

Tånaglar av människor i alla åldrar kan genomgå en rad förändringar, av vilka några är relativt vanliga. De kan bli tjocka, spröda, böjda, missfärgade, infekterade, klubbades, krokig och räfflade. I vissa fall, faller nageln bort och en ny växer i. När vi blir äldre, vi är mer benägna att utveckla tånagel problem.

Tånagel problem är vanliga besvär i fotvårdsspecialist kontor. De inkluderar förtjockning, sprödhet, missfärgning, och inåtväxande tånaglar. Nails, som hår, är ett bihang till huden. De bildas genom skiktade ark av protein med spår av andra ämnen. Tvärtemot vad många tror, ??det finns mycket lite kalcium i naglarna. Den normala tånagel kan vara från 0,05 till 1,0 mm tjockt, och växer sin fulla längd i cirka sex till tolv månader. Spik är hårdare än hud, beroende på deras höga svavelhalt och brist till vatten. Den normala spiken är genomskinlig, och man kan se den underliggande rosa nagelbädden.

Svampinfektioner är vanligt på både finger-och tånaglar. Tånagelsvamp även känd som onykomykos orsakas av en grupp av svamp som kallas dermatofyter. Dessa svampar är skadliga eftersom de växer de foder på keratin som gör upp ytan på tå spik. De två fingrar som är mer sannolikt att påverkas är stortån finger och lilltån finger. Toe nagelsvamp orsakar deformation och missfärgning av naglar. Det är en smittsam sjukdom och ibland kan det vara ärftlig.

naturliga botemedel för tånagelsvamp

Sätt lika stor mängd tea tree oil och lavendelolja på en bomullstuss eller kompress. Badda det under den övre kanten på tå spik och omgivningen 2 eller 3 gånger per dag. Tea tree olja är naturlig antibiotika och lavendel kommer att bekämpa infektionen och förhindra hudirritation.

Blötläggning drabbade nageln (er) med destillerat ättika dödar svampen ganska snabbt. Applicera dagligen efter bad och låt ättika torka ordentligt innan du klär på dig.

De bästa skor att bära är de som tillåter gott om luft och fukt utbyte. Leta efter luft-andningsventiler hål på sidorna, naturliga material (plast skor inte tillåter luft och fukt att passera), och en bekväm passform. Om du har en svampinfektion tillstånd redan, strö i dina skor ett bra anti-bakteriell pulver.

Hälften soja och hälften tall sol i en pipett för så länge som det tar tånaglarna att växa ut igen, några droppar efter varje dusch, är detta en gammal kinesisk botemedel. Min tå spik var helt nya i 10 månader!

vinäger används som ett icke-toxiskt rengöringsmedel. Men de flesta människor har förmodligen aldrig hört talas om att det används för att bli av nagelsvamp. Ättika är en syra. Nagelsvamp gillar inte en sur miljö. Vad du ska göra är att sprida ättika runt den smittade tånagel. Var noga med att få det under nageln där tånagelsvamp liv. Du kan inte hoppa över en vecka eller ens en dag! Du måste hålla vinäger på så länge som det tar att bli av med svampen. I grund och botten betyder det tills varje bit av den smittade tånagel vuxit ut. Om du hoppar över en dag svampen kommer att flytta tillbaka till den nyligen vuxit tånagel och du måste börja om processen igen.

Fotogen hjälper till att minska irritation av hemorrojder och kommer hjälpa till att stoppa blödning och infektion av en nedskärning. Medan han inte lista dess användning i sin bok, sade Duplantis många människor har använt terpentin som artrit rub och även blandade det med honung och citron för hosta suppressant.