din tryggt och enkelt alternativ botemedel mot hemorrojder

Som du skulle förmodligen vet, är operation en av de alternativ som kan bota din hemorrojder. Botemedel som alternativa botemedel är också möjlighet att lösa dina hemorrojder problem. Här, i denna artikel, skall jag ge dig information om några billiga och beprövade naturliga botemedel mot hemorrojder som du enkelt kan tillaga i ditt eget hem och det kan lösa dina hemorrojder för gott. Här är de:

Ett. Om du måste använda toaletten, inte använda den under en längre tidsperiod. Använd den bara när du har lust att ha din avföring. Sitter för länge på vattnet garderoben och även tvinga ut avföringen ska bara göra dina hemorrojder förvärras.

2. Om du är överviktig, då måste du minska din vikt. Förlora din vikt kommer att minska trycket på den nedre delen av kroppen särskilt i ändtarmen avsnittet. Du kommer att bota din hemorrojder om du håller rätt vikt för din längd.

Tre. Lyft inte tunga föremål eller inte utför någon aktivitet där du måste anstränga dig för mycket. Om du ändå behöver göra tunga lyft, sedan få lite hjälp.

4. Sitt inte under en längre tidsperiod. Anledningen till detta är, kommer du att minska trycket på rumpan. Om det under din arbetstid, är du skyldig att sitta 9-5, bör du då och då göra några promenader i några minuter.

Fem. Ha en Sitz bad några gånger om dagen i ca 10 minuter varje gång. Det varma vattnet ska hjälpa till att lindra svullnad av hemorrojder och botar smärta som orsakas av din hemorrojder. Var noga med att endast använda rena vatten och fri från alla typer av badprodukter.

6. Du ska alltid följa ordentlig anal hygien. Håll alltid ditt anala området torrt och rent vid alla tidpunkter. Gnugga inte området eftersom detta bara kommer att göra dina hemorrojder förvärras samt orsakar irritation. När du torkar ditt anala området, torka försiktigt och i slow motion. Det bästa sättet att rengöra området är genom att bara använda vatten.

Du borde prova ovanstående hemorrojder botemedel idag för att bli av med din hemorrojder.