papaya hälsofördelar

Papaya har kallats som en frukt av de fattiga, men om man tittar på de medicinska fördelarna med denna ödmjuka frukt kommer att göra de andra frukterna verkar väldigt vanligt trots det höga pris de kommandot. Papaya är en rik källa till vitamin A, men den viktigaste ingrediensen det bär är papain som är ett av de bästa proteolytiska enzymer. Den kommersiella papain extraheras från papaya och torkas till pulver. Det är ofta blandas i kött som en tenderizer.

Papaya är också en mycket bra anti aging egenskaper. Massan kan användas som en mycket bra ansikte pack och rengöringsmedel. För människor som lider av matsmältningsproblem och förstoppning en papaya efter måltider kan göra underverk för dem.

Valet av papaya beror på syftet för vilket den används. Anta att du vill ha det som ett stöd för matsmältningen då föredrar grön papaya. Papaya förlorar en del av sin papain under mognaden och därmed för det kommer att vara bättre att välja en grön papaya.

Papaya är också mycket fördelaktigt för manlig fertilitet. Den innehåller arginin, som är avgörande för manlig fertilitet. Den innehåller också carpain som är mycket användbart för hjärtat och hjärtmuskler. Intressant papaya innehåller också fibrin som är en sällsynthet i växtriket. Fibrin är användbar för korrekt koagulering mekanism. Papaya är också en rik källa till C-vitamin och är också rikt på karoten. Papaya är också rikt på många antioxidanter och kan blandas med tall äppeljuice som innehåller bromelain. Huden på papaya frukt hjälpmedel läkning och massan kan användas som ett grötomslag.