reumatoid artrit orsaker, symptom och naturläkemedel som du bör känna

Reumatoid artrit är mycket annorlunda från artros och det har ingenting att göra med åldern. Det slår oftast mellan 20 och 30 år gamla, och det är en autoimmun sjukdom. Dess orsaker är ännu inte klart för forskarna, men de har kommit fram till att kvinnor är mer benägna att utveckla detta tillstånd än män. Orsakerna är inte förstådd. Detta är dock ett allvarligt tillstånd som helt bud upp ett liv. Sjukdomen framskrider i tid även om patienterna också uppleva perioder då symtomen helt försvinner. Det börjar med att påverka lederna i händer och handleder och drabbade oftast mår sämre på morgonen, för ungefär en timme efter uppvaknandet. Den stelhet och smärta är oftast symmetrisk, detta innebär att båda händerna kommer att påverkas, inte bara en, eller båda fötterna, beroende på omständigheterna.

Det finns många sätt på vilka patienter med reumatoid artrit kan få lindring av symptomen på sjukdomen. Naturläkemedel är en av de säkraste metoderna. Reumatoid artrit kan inte botas, men det kan bromsas och patienternas tillstånd och livskvalitet kan förbättras. Här är några örter som kan göra det –

Ett. Gurkörtolja – Den innehåller antiinflammatoriska ämnen och omega-6 fettsyror som hjälper inflammation kroppens kamp.

2. Boswelia – Det är effektivt både i reumatoid artrit och artros. Det har befogenhet att minska smärta och inflammation, och det bidrar också till det skadade brosket att växa. Administrering av boswelia förbättrar även blodflödet till den drabbade leden, vilket innebär att detta kommer att bli bättre utfodras med alla mineraler som brosket behöver för att bevara dess tillstånd.

Tre. Eukalyptusolja – Det är ett utmärkt smärtstillande om masseras på de drabbade lederna.

4. Helig basilika – Den innehåller ursolsyra, starka anti-inflammatoriska ämnen. Dessutom, detta är det också effektivt för att förebygga cancer, så inte bara ger lindring av reumatoid artrit, men också har en positiv inverkan på en övergripande hälsotillstånd.

Fem. Oregano – Föreningarna i denna produkt kan lätt konkurrera med de mest prestigefyllda drogerna. Den innehåller 31 anti-inflammatoriska medel och 28 antioxidanter. Antioxidanter är ämnen som bekämpar fria radikaler, som är ansvariga för skada cellerna.

6. Pine eterisk olja – Massera det på ledvärk ger lindring både i fall av reumatoid artrit och artros. Dess funktion är likartad med den i kortison droger, men med användning av det framkallar några biverkningar.

7. Rumatone Gold olja – massera den på det smärtande området ger mycket god lindring vid någon typ av artrit. Om det tas med Rumatone Gold kapslar det fungerar snabbare.