ringande öron botemedel – bota ringningar i öronen holistiskt utan dyra kirurgi eller droger

Ringningar i öronen är bara ett av sätten att beskriva ljud som tinnitus drabbade hör. Det har också beskrivits som whooshing, väsande, klicka, rytande, tickar, etc. Men för alla andra ljud som beskriver vad drabbade hör, “ringande öron” har blivit det mest populära sättet att hänvisa till tinnitus.

Tinnitus eller ringningar i öronen, är inte en sjukdom. Snarare är det ett symptom på någon bakomliggande sjukdom som ger upphov till de ljud du hör. Så för att fixa tinnitus du behöver för att sätta fingret på orsaken. Men ibland kan det inte slutgiltigt identifierad, även efter en rad tester och undersökningar.

Det finns två former av ringande öron, subjektiv tinnitus och objektiv tinnitus. “Subjektiva” är där ljud är bara höras av offret. Syfte tinnitus är där ljud kan höras av offret och en läkare med en speciell auditiv enhet.

De tre bästa skäl eller orsaker till tinnitus är, hörsel som har skadats av buller, sinus problem och stress eller ångest. Buller-skadad hörsel är särskilt utbrett. Jag menar, hur många av befolkningen har arbetat i bullriga miljöer, gått till dansklubbar, deltog rockkonserter, och är instucken-in till MP3 spelare etc?

Mainstream behandling för ringande öron sker vanligen i form av läkemedel, såsom antidepressiva, antihistaminer, antiepileptika, hjärt-och intravenöst lidokain. Men dessa har s ¡de effekter. Det är operation, men det är alltid som en sista utväg, och framgången är inte garanterad. Det finns ingen bevisad medicinsk bot för tinnitus.

Ofta är elektriska apparater som hörapparater och tinnitus maskers används för att hjälpa ‘neutralisera’ ljuden. De kan inte bota ringningar i öronen, men de kan göra ett anständigt jobb för att göra dem “verkar” mindre samtidigt används.

Så alternativa terapier såsom biofeedback, rådgivning, hypnos, yoga, akupunktur, meditation, homeopati, naturläkemedel, eteriska oljor, kostförändringar, etc, blir alltmer populärt.

Dock är problemet att, såvida du inte ta itu med roten (s) av tinnitus, det bästa du kan förvänta dig är en viss sänkning av ringande ljud, vilket med all sannolikhet kommer bara vara tillfällig. Det är intressant att notera att cirka 95% av de drabbade aldrig uppnå fullständig befrielse från sina symtom.

Men som tidigare påpekats, ibland den bakomliggande orsaken inte lätt kan identifieras. Vilket är anledningen till att en bred helhetssyn kan vara till nytta. Genom att använda en mer flerdimensionell strategi för ringande öron, kan du förhindra tinnitus utlöses och eliminera det för gott …