rökfri cigaretter ökar i popularitet som rökning alternativ

Den rökfri cigarett eller elektronisk cigarett är en apparat som ser ut precis som en vanlig tobak cigarett. Skillnaden är den elektriska versionen innehåller ingen tjära, tobak eller toxiner gör det en enhet ofarlig för miljön och acceptabelt att använda var som helst. Detta är ett stort plus för dagens rökare med så många rökare restriktioner.

Den rökfria cigaretten smakar generellt som en vanlig cigarett och har visat sig vara ett mycket effektivt medel för tobaksanvändare att sluta röka. Anordningen levererar en kontrollerad mängd nikotin inom ångan. Nyligen genomförda studier har visat nästan 45% av rökfri cigarett användare hamnar aldrig röktobak igen.

Den elektriska cigarett har funnits på marknaden i cirka sju år nu, har ännu mindre än 5% av rökning befolkningen försökt använda det som ett sätt att sluta röka. Detta är ett förvånande faktum med tanke på kostnaden för att använda rökfri cigaretter är faktiskt mindre än att köpa vanliga tobak cigaretter. Även de fysiska handlingar innehav och dra på en cigarett är två av de faktorer som gör sluta svårt för tobak användare. Detta är naturligtvis är inte en faktor att använda en elektrisk cigarett.

Förutom fördelarna med att kunna röka var som helst och den lägre kostnaden för att röka, rökfri cigarett användaren också fördelar från att eliminera de skadliga och oönskade effekter en vanlig cigarett levererar till kroppen och andra i området. Inga mer missfärgade tänder, second hand rök eller illaluktande kläder. Naturligtvis enheten är bra för miljön och vara en enkel vattenånga utan risk för brandfara.

Avslutningsvis är rökfri cigarett bli ett trendigt alternativ för dagens tobaksrökare i försök att sluta röka. De finns i en mängd olika smaker och tillfredsställa de flesta rökare cravings tillräckligt. Nikotinet nivån varierar från ett electonic cigarett företaget till nästa så det hela kommer ner till preferance för varje användare om vilken e-cig att köpa.