urinvägsinfektion rättsmedel fungerar bättre än antibiotika – 5 rättsmedel att prova nu

Har du provat urinvägsinfektion rättsmedel i stället för antibiotika? Det finns många patienter som har gjort övergången till naturläkemedel och du kan bli nästa!

Har du upplevt upprepade urinvägsinfektioner? Detta är sannolikt orsaken till antibiotika! I den här artikeln lär du dig varför antibiotika skulle kunna göra mer skada på din kropp och tarmkanalen än hjälp.

Varför får jag upprepa infektioner?

Många läkare kommer inte förskriva antibiotika till sina UVI patienter. Varför är detta? Antibiotika fungerar genom att döda bakterier. Detta är en perfekt behandling när alla bakterier är skadliga. Tyvärr innehåller din urinvägarna också “goda” bakterier som är viktiga för urinblåsan hälsa.

Antibiotikum betyder bokstavligen “inget liv”. Antibiotika kan inte se skillnad mellan de “goda” bakterier och de “dåliga” bakterier. Och som ni kanske har gissat, kommer att döda “goda” bakterier skapar en ohälsosam urinvägarna. När goda bakterier är nere i en patient, är patienten mer benägna att lidande, återkommande infektioner.

Det rapporteras också att dessa typer av behandlingar är ansvariga för “super” bakterie som nu drabbar många västländer. Innan du prova ett annat recept, bör du prova åtminstone några naturläkemedel för att bota och förebygga din infektion.

urinvägsinfektion rättsmedel

Här är några av de enklaste och mest effektiva UVI rättsmedel som du kan prova idag.

Ett. Dricka vätskor är viktigt att spola bakterier. Du bör sträva efter att dricka mest vatten men du kan också dricka frukt-och grönsaksjuice. Flushing blåsan är nyckeln till att hålla e coli bakterier ur din tarmkanalen.

2. Det finns många frukter och grönsaker som har visat sig hjälpa till med spolning av e coli bakterier som orsakar infektionen. Dock rekommenderar vi starkt att äta massor av tranbär och tranbärsjuice (osötad). Detta mirakel frukt är ett bra botemedel.

Tre. Öka immunitet är också viktigt! Du bör komplettera med least2500 mg C-vitamin dagligen.

4. Det är också viktigt att få massor av zink för att hjälpa till med din kropp att hålla alla de vitaminer du smälta. Zink hjälper kroppen att ta upp vitaminer för att hjälpa till att öka din immunitet. Supplement zink dagligen.

Fem. Du bör också lära dig vilken mat hjälpa till att stärka de “goda” bakterier i urinvägarna. Ett vanligt mat är att äta en kopp yoghurt dagligen.

vill du lära dig mer?

Dessa 5 tips är bara början för att lära sig helt för att bota och förebygga urinvägsinfektioner. Ta en stund och se varför vi kan sätta en 100% garanti på våra UVI Remedy rapport. Denna steg för steg rapporten är forskat och kan arbeta med 3 enkla livsmedelsbutiker objekt.

urinvägsinfektion rättsmedel