zhen tian wan för behandling av smärta och migrän

Från en lång tid huvudvärk har ansetts vara ett vanligt problem med människor. Huvudvärk inträffar främst på grund av depression och neurologiska sjukdomar. Det är också ett vanligt symptom som är associerad med olika sjukdomar. Det finns ett antal läkemedel tillgängliga som kan bota vanliga huvudvärk och bland dem kinesiska växtbaserade läkemedel är mycket populära. Kinesiska växtbaserade läkemedel är kända för att ge ut stående medicinering mot migrän och problem huvudvärk. Bland dem en populär medicin är Zhen Tian Wan.

Det är en ganska populär medicin och används för att bota migrän premenstruella huvudvärk, vaskulär huvudvärk och neurala huvudvärk. Den består av en beredning som uppvisar smärtstillande egenskaper i den.

Ingredienserna som Zhen Tian Wan är beredd inkluderar Szechuan libbsticka rot, kinesiska vilda ingefära, Angelica rot, beredda Stormhatt rot, safflor blomma, Ledebouriella rot och självförtroende rot.

Szechuan libbsticka rot anses vara den främsta ingrediensen. Det är en typ av rot som är varm i naturen. Andra egenskaper inkluderar dess fräna natur. Dess huvudsakliga fungerande kanaler är levern, hjärtsäcken och gallblåsa. Szechuan libbsticka rot främjar flera viktiga funktioner i kroppen. Det hjälper i blod cirkulerar i kroppen. Det ökar också flödet av Qi. Förutom alla dessa avger det också vind och ger snabb lindring från smärta.

Kinesiska vild ingefära är en annan viktig ingrediens i Zhen Tian Wan. Denna ingrediens är kryddig i smak och varm av naturen. Dess latinska namn är Herba Asari Cum Radice. Den har ett brett spektrum av medicinsk använder på grund av vilka det är mycket fördelaktigt för kroppen. Om det finns förekomst av smärta på grund av kyla då det kan ge omedelbar lindring.

Angelica rot är populärt kallas Dong quai på kinesiska språket. Det är en populär rot och besitter funktionella egenskaper för att ge lindring från smärta. Det är ganska bra för de människor som lider av migrän och frekventa problem med huvudvärk. Förutom att ge befrielse från huvudvärk det ger också många andra fördelar också. Det kan vidga blodkärlen och ger avkoppling till livmoderns muskler. Det rekommenderas också i fall av mensvärk, artrit, allergier, högt blodtryck och ger befrielse från symptomen på klimakteriet.

Beredd aconite rot är också en mycket viktig ört. Det hjälper patienten? Er att återhämta sig från sjukdom de har lidit under en lång tid. Det återställer också yang och ge befrielse från kylan som orsakar extrem mängd smärta i kroppen. Safflor blommor är en viktig ingrediens och även känd som Hong Hua i Kina. Liksom andra vanliga örter är skarp och varm i naturen. Det stoppar smärta orsakar på grund av någon form av yttre och inre skador. Förutom det, är det också unblocks menstruation, föryngra blodet och förhindra blod stasis.

De läkande egenskaperna hos Ledebouriella rot är nästan identiska med de andra örter. Det är fördelaktigt mot både huvudvärk och kroppen värker. Det driver ut den fuktiga vinden och förhindrar uppkomsten av smärta. Med den sista ingrediensen, dvs självförtroende roten kan man enkelt bota fall av migrän och huvudvärk. Det är även fördelaktigt mot stress och hals spänningar.

Således är det uppenbart att med en kombination av sådana rötter och örter får du en enastående produkt. Detta är vad vi kallar Zhen Tian Wan. I de fall av huvudvärk och migrän du kan ha det och se dess fördelar på egen hand.