beprövade bihåleinflammation rättsmedel du måste försöka

Det finns en hel del Sinuit naturläkemedel som har testats under hela tiden. Du kan lätt hitta massor av information om flera hälsorelaterade webbplatser. Problemet är att folk har kommenterat på lättnad dessa åtgärder har gett dem, men dessa samma människor fortfarande inte har hittat fullständig lättnad.

Vilket är varför jag sammanställt här i detta växtbaserade lista bihåleinflammation rättsmedel som har testats över tid, och du kan köpa dem på din lokala hälso butik.

Den första växtbaserade bihåleinflammation rättsmedel du bör prova är Goldenseal. Det har medfödda egenskaper som gör det extra bra botemedel. Goldenseal har antimikrobiella komponenter som hjälper till att bekämpa bakterier. Det är också en del av klassificeringen av torka örter. Detta hjälper torka ut nästäppa. En person som lider bihåleinflammation där slem dominerar behöver denna ört som den ideala lösningen. Ta ca ½ dropper hela tre gånger om dagen utspädd i varmt vatten. Med kapslar, måste du ta minst 50mg tre gånger om dagen.

Yerba Mansa är en annan naturläkemedel bihåleinflammation åtgärda. Det hör inte till samma växtfamilj som Goldenseal, även om de medfödda medicinska egenskaper är likadana. Det har torkande egenskaper vilket minskar svullna vävnader. Denna effekt är särskilt viktigt för bihåleinflammation eftersom när inflammation i slemhinnorna i sinus passager minskar, det snabbt lindrar symtomen. Yerba Mansa ört används idealiskt som en tinktur för bästa effekt, och det är också den bästa metoden. Vissa läkare använder sig av en utspädd tinktur som finns i en nasal sprayflaska för högre effektivitet.

En annan effektiv bihåleinflammation rättsmedel är Eucalyptus. Den kan användas i en ång inandning och ger fantastiska symptomatisk lindring. Sage kan också användas som liknar Eucalyptus. Allt du behöver göra är att kasta en handfull Sage eller Eucalyptus i en kastrull med hett vatten, täck över den och koka upp. När detta är gjort, ta bort kastrullen och sedan andas in ångan. Oljorna lokdragna ut av denna process fungerar som en medfödd avsvällande för bihåleinflammation. Se bara till att du har en handduk draperad över huvudet.

Och sist men inte minst är saltvatten. Saltvatten har en jonisk sammansättning vilket gör det till den bästa lösningen för sinus bevattning. Folk har försökt denna teknik, men ofta misslyckas eftersom de använder kranvatten. Kranvatten ger ingen lättnad för bihåleinflammation. Detta beror på att sinus slem skiktet har en elektrolyt komposition framställd av kalium, natrium och klorid. När denna komposition avbryts av blandningen av vanligt vatten, kommer sinus celler tror att mer slem ska produceras. Detta kommer bara att göra sinus infektion värre. Så se till att använda salt vatten som spolvätska.

När dessa tekniker och metoder följs korrekt, är permanent lättnad noga med att följa. Ibland, inte försöker alternativa lösningar inte verkar så illa.