hur man använder salvia divinorum att bota mystisk sjukdom

Hur du använder Salvia divinorum att bota mystisk sjukdom

Historien om läkemedel ansökan genom användning av växtbaserade växter är ganska häpnadsväckande. Det har använts från mycket gamla perioden och trenden har fortsatt sedan dess. Före uppfinningen av alla dessa mediciner eller så kan du säga droger medicinalväxten spelar en stor roll i behandlingen och för härdning av människan liksom djuren. Även de gamla sätten användes för att bevara vissa poster samt de döda kropparna som i stora egyptiska civilisationen, och denna metod är fortfarande i praktiken för konservering av livsmedel.

Historia av Salvia divinorum anläggningen

Låt oss nu diskutera om historien av Salvia divinorum anläggningen, dess förekomst, specifikation, dess användningsområden och hur den är användbar inom medicinsk vetenskap för behandling av vissa farliga och mystisk sjukdom. Salvia divinorum är en ört som är hela tiden tillgänglig eller vi kan säga att det är perenn i en familj av växter som kallas “mint familjen”. Den finns i överflöd inom områdena Sierra Mazateca i Oaxaca, Mexiko. Om så många som 500 arter som finns i området är en av dem. De särskilda egenskaper funktioner i anläggningen är att växten växer i form av koner av omkring en liten höjd av 1m ha stora och breda blad som är gröna till färgen som alla växtens blad och stjälkar som är ihåliga inifrån och är kvadratiska i storlek med blommor av vit färg och lila calyces.

Estetisk tro Mazatec indianer

Anläggningen Salvia divinorum har en mycket estetisk uppfattning bland Mazatecs och de tror att det är en inkarnation av Jungfru Maria och någon typ av förstörelse eller skada på anläggningen undviks. Försiktighet iakttas mot skador eller någon typ av tramp åtgärder till anläggningen under plocka upp av bladen från växten. Även om dessa blad används för två typer av aktiviteter, en för behandling eller för att bota åtgärder och dels används det för fullkomlig spådom.

Behandling för vissa mystiska sjukdomar med Salvia divinorum

Nu ska vi diskutera hur dessa blad används för behandling av vissa mystiska sjukdomar. Först dessa blad är tagna i en enorm mängd av shamaner som också är känd som medicinman av Mazatec indianerna. Dessa blad tas bort från stjälken av anläggningen och används för att framställa läkemedel i en mängd olika sätt. Några av de sätt på vilka de är beredda att de är jordade upp och krossas som pulver, även om det är vattniga typ och pressas. Också dessa blad används för att vara bryggt som te eller de krossas. Nu om de doser och hur de ges till patienterna. Dessa blad krossas och mals och ges i små mängder till patienter som lider av huvudvärk och krämpor förstoppning. Det hjälper helt att bota magbesvär. Den fungerar också som en energi booster och ger omedelbar energi till den som känner sig mycket svag och rastlös. Det hjälper också till att bota några av de mystiska sjukdomar som Mazatec indianerna kallar som Panzon de barrego. En person som lider av denna sjukdom har svullen mage och Salvia divinorum är en mycket bra medicin för denna sjukdom.