Jag har en migrän huvudvärk

Jag har varit runt flera personer som använder ordet Migrän, när de talar om att ha en headeache. Har dessa människor faktiskt har migrän? Vad är en migrän är, och det sätt att befria dem? Dessa är några av de frågor jag kommer att svara.

Ordet “migrän” kommer från det grekiska ordet “hemikranion” som översätts till “smärta affectin ena sidan av huvudet”. En migrän är en huvudvärk i en form, som vanligtvis är mycket stark och kan nästan vara handikappande, då intensiv. Till skillnad commong huvudvärk s som alla är utsatta för, migrän är en neurologisk sjukdom, och den vanligaste typen av vaskulär huvudvärk.

Även om alla enskilda drabbas av migrän kommer att känneteckna de symtom på olika sätt, säger i boken: svår smärta på en eller flera sidor av huvudet, en orolig mage, och ibland synstörningar. Skillnaden mellan en huvudvärk och migrän sammanfattas i ordet “Aura”, som hänvisar till migrän funktioner som är icke-huvudvärk liknande. Migrän har funnits genom historien, och det är känt att familjens historia och genetiska faktorer är viktiga i sannolikheten av migrän.

Många läkare behandla migrän, och kommer att ha flera rekommenderad behandling för migrän. Det är enligt min erfarenhet att över disk smärtstillande medel, och andra droger har sin del i att minska smärtan migrän orsak, men är aldrig faktiskt kunna bota dem. Tillsammans med dessa läkemedel kommer flera ovänliga biverkningar, som inte är roligt att säga det minsta. Naturligtvis dessa biverkningar och effekt av läkemedel är olika på en invidual basis. Behandlingen som jag har sett att vara den mest effektiva är användningen av kinesisk medicin, särskilt accupuncture. Accupuncture är en naturlig medicin i att du inte injicerar några droger eller något inne i kroppen. Du är helt enkelt bara arbetar med det som redan finns. Prata med din läkare, och andra som har upplevt migrän, för att ta reda på vilka åtgärder kan vara rätt för dig.