kangen har visat att existera som en antioxidant_

Kangen har förvärva en hel del uppmärksamhet runt om i världen. Många människor säger att de känner sig betydligt större sedan de började använda den. Mycket tyder på att det är ett extremt hälsosamt sätt att få den renaste dricksvatten.

H2O är det absolut viktigaste som du tar in på en regelbunden basis. Det är knappast förvånande när man begrundar att din kropp består av så kraftigt av det. För hela kroppen för att kunna fungera normalt och vid dess ideal, måste du dricka mycket mer än två liter per dag.

I vissa regioner, personer dricker flaskvatten eller filtrerat dricksvatten helt enkelt för att de inte gillar smaken av deras kranvatten eller att de inte vill att alla kemikalier i den. På andra ställen, innehåller kranen H2O skadliga bakterier och andra mikroorganismer. Du har fått en hel del alternativ i fall du behöver för att filtrera ditt eget kranvatten.

Behandla ditt dricksvatten med Kangen metoden, men ger dig ännu bättre hälsofördelar än de andra metoderna. Det är eftersom det inte bara tar bort skadliga bakterier och kemikalier. Det gör också din normala vatten mycket mer basisk.

Ytterligare och mycket mer forskning visar farorna med att ha en kropp som är såväl sura. Att bara sätta, hela din kropp fungerar ordentligt inom ett visst pH-intervall. När pH-värdet blir alltför sura, har ditt system att göra mer arbete för att rensa dessa syror från ditt system. Celler som behöver fungera i en miljö som är säkert såväl sura börjar att genomgå mycket ohälsosamma förändringar.

Du kommer att upptäcka en hel del saker som bidrar till försurning i kroppen, såsom de livsmedel vi äter, alkohol, rökning och även varje dag påfrestningar. Dessa alla orsakar fria radikaler för att bygga upp inne system som i sin tur gör kroppen mycket mer sura. Studier visar sambandet mellan detta och många olika sjukdomar samt för tidigt åldrande.

Den Kangen Tekniken fungerar genom joniserande H2O som tar bort fria radikaler från den. Det skapar också aktivt väte i H2O. De fria radikalerna avlägsnas därefter från kroppen på samma gång genom att dricka denna dricksvatten. I grunden är Kangen en av de största antioxidanter du kan ta.

Titta in Kangen och leta fram ytterligare om hur det blir ses som ett mirakel mineralvatten. Rent vanligt vatten är faktiskt ett mirakel i livet. Och Kangen programmet skapar några av de bästa och mest hälsosamma h2o du kommer att kunna upptäcka någonstans.