katrinplommon som laxermedel

När du måste gå, du gotta go. Amerikanerna har förstoppning problem, varför laxermedel tjäna en $ 750.000.000 per år industrin.

Många av de populära naturläkemedel innehöll kraftfulla laxermedel. Dessa så kallade naturliga laxermedel kommer att skicka dig springa till badrummet.

Amerikanerna är i själva verket så förstoppad att de inte vet vad normala tarmrörelserna är. Du bör bajsa en gång per varje stor måltid du har dagen innan. Och det finns fler skäl än vad som kan räknas som orsakar detta förstoppning. Mestadels är det i kosten.

huskurer

Om du är obekväm och har svårt att gå, då det första du bör göra är att få fiber, motion och vätskor.

En sak som också fungerar bra är en måltid av bara rå frukt.

Den amerikanska dieten är ökända för att ha låg fiber, vilket är en viktig orsak till förstoppning. Medan fiber kan verkligen hjälpa, inte överdosera inte om du inte använder den. En stor dos av olösliga fibrer i en ohälsosam systemet kan orsaka uppsvälldhet, kramper, och intestinal gas.

torkade plommon

Detta är en gammal förstoppning botemedel. Återigen, inte för mycket. Dessa kan orsaka dålig mage gas så bara äta några i taget. Datum är också en annan variant av detta.

Prova blötläggning 6 datum i varmt vatten och sedan dricka det när vattnet svalnar.

Tja, om du har provat dem och fortfarande har problem, prova en bulk forming laxermedel som psyllium. Det är en naturlig fiber från plantago frön. Psyllium kommer att svälla så dricka 8 dl vatten innan du tar den.

Några av dessa varumärken är Citrucel, Cologel, FiberCon, Equalactin, Maltsupex och Mitrolan. För många psyllium är bäst valde men det kommer inte vara bra om du har en tarm problem eller Crohns sjukdom. Det kan också ge dig en känsla av fullkomlighet, uppblåsthet, magkramper och gas så börja långsamt och inte gå överbord med det.