naturlig blåscancer behandling

Cancer i urinblåsan är de åtta vanligaste hos kvinnor, fjärde vanligaste cancerformen hos män och den femte vanligaste orsaken till dödsfall i cancer i USA. Det är dubbelt så vanligt hos vita som i afro-amerikaner, fyra gånger vanligare hos män än kvinnor, och diagnostiseras vanligen senare i livet.

Orsaker och riskfaktorer
Orsaken till cancer i urinblåsan är inte känd. Rökning är den främsta faktorn i samband med cancer i urinblåsan. Också kopplad till cancer i urinblåsan är exponering för vissa kemikalier, såsom benzidines, anilin färgämnen, naftalener, strålning exponering, ärftlighet, möjligen extremt hög konsumtion av sackarin, en historia av bilharzia (en tropisk sjukdom), kroniska urinvägsinfektioner eller inflammation, och arbetar i färgen, kemiska, gummi, och läderindustrin.

Tecken och symptom
Ofta symtom visas inte i ett tidigt skede. Den första varningssignal är vanligtvis blod i urinen. Andra symtom kan vara smärta och brännande med urinering, ökad frekvens av urinering, och svårigheter att urinera.

naturlig blåscancer behandling näringsmässiga rekommendation
Intag av vitamin A, vitamin C och E, samt en multivitamin och mineraler har visat minskningar i risken att få cancer i urinblåsan. Dimetylsulfoxid (DMSO) är ett FDA-godkänt, icke-toxisk lösningsmedel som har visat sig hjälpa till vid behandling. Äta USDA-rekommenderade antal portioner frukt såsom äpplen, bär, körsbär, apelsiner päron och tomater kan minska risken med 45percent. Dricka särskilt rent vatten, och en hel del vätska, hjälper till att späda cancerframkallande och ökar urinering, vilket minskar tiden någon cancerframkallande ämnen i blåsan måste göra någon skada. Brysselkål, kål, blomkål, har korsblommiga grönsaker som broccoli och grönkål har krediterats med att sänka risken för cancer i urinblåsan på grund av deras antioxidant och andra cancer föreningar kämpar.

Ett annat viktigt alternativ behandling för cancer i urinblåsan är tillämpningen av “The One Minute Cure. Madison Cavanaugh, författare till Ebook, har The Secret att läka så gott som alla sjukdomar “ett budskap om hopp, dock. Hon insisterar på att “mikrober, bakterier, skadliga bakterier och virus, och alla typer av cancer, inte orsakar problem de är bara effekterna av en dold orsak”, säger hon. De söker bara deras naturliga miljö, såsom en syrefattig kropp snarare än att vara orsaken till sjukdomen. Syresatt kropp är obeboeliga av virus och alla typer av sjukdomar, Madison säger vidare, eventuella virus och elakartade cancerceller kan varken överleva eller trivs i det. Därför är det bästa försvaret mot mikrober, bakterier, skadliga bakterier och virus, och alla typer av cancerceller för att hålla miljön i vår kropp syresatt.

För ytterligare information om Naturlig blåscancer behandling, fler artiklar om orsaker, symptom och diagnos av blåscancer och för och fördjupad studie av en minut botemedel för alla sjukdomar. Följ bara länken och titta även 5minute videopresentation för slutlig bedömning: