naturliga antibiotika för UVI – bota urinvägsinfektioner naturligt

Naturliga antibiotika för UVI har blivit ett populärt ord söka på internet på sistone. Detta beror på att många UVI patienter är trötta på att betala för dyra antibiotikabehandling som inte fungerar.

En alarmerande statistik visar att cirka 1 och 4 drabbade kommer att upprepa sin urinvägsinfektion efter att ha använt läkemedel antibiotika.

Tyvärr kommer läkare ordinera bara hårdare antibiotika och din chans att upprepa infektionen kan fördubblas.

I den här artikeln får du lära dig om ett nytt koncept som kallas naturliga antibiotika för UVI som gör att din kropp att döda och bota urinvägsinfektion av sig själv.

bota urinvägsinfektion naturligt

Din kropp är ett system som består av många mindre system. Ett system i kroppen är urinvägarna som kan påverkas av din kost, vad du dricker, din livsstil, och de vitaminer och mineraler du komplettera alla kombineras för att göra en behandling för din infektion.

Denna hela kroppen strategi för att bota din urinvägsinfektion kan kallas en UVI holistisk behandling eftersom du använder din “hela” kroppen att behandla dig själv. Det är också 100% naturlig med 100% sidoeffekt gratis.

Här är några naturliga antibiotika som du kan börja idag att döda och bota de e coli bakterier som orsakar denna infektion.

bota UVI naturligt

Det finns många saker du kan göra för att börja denna behandling, men det bästa du kan göra för din kropp är att bli så frisk som du kan. Det finns några generella tumregler bör du genast börja försöka …

Till exempel bör du öka din immunitet omedelbart genom att komplettera vitamin C. C-vitamin, även känd som askorbinsyra, kommer naturligtvis att öka din immunitet för att bekämpa bakterieinfektioner. Du bör komplettera upp till 3000 mg dagligen. Ett bra tips är att ta en 1000 mg tillägg på morgon, middag och kväll.

Eftersom denna C-vitamin är ett vattenlösligt vitamin, kommer din kropp att använda vad den behöver och eliminera resten via urinen. Med andra ord, kommer du att förlora en hel del av näringsinnehållet räkna på de vitaminer som du kompletterar. Det är därför du bör också komplettera zink. Zink kan naturligtvis hjälpa kroppen absorbera vitamin C. Du bör komplettera 15-30 mg dagligen.

Det bästa sättet att få de vitaminer och mineraler du behöver är via färsk frukt och grönsaker. Jag skulle rekommendera minst 4-5 grönsaker dagligen och 2-3 frukter. Grönsaker innehåller mindre socker så de gör den perfekta maten för UVI. Både frukter och grönsaker innehåller också C-vitamin och andra vitaminer som är naturliga antibiotika för UVI. Men förmodligen ännu viktigare, de är också laddas i fiber som kan hjälpa spola oönskade e coli bakterier.

Du kanske också vill börja komplettera tranbär tabletter också. En mirakulös förening i tranbär är kliniskt bevisad att spola “dåliga” bakterier i urinvägarna. Denna förening som kallas proantocyanidiner kommer faktiskt störa kemin i bakterier och i huvudsak gör det ineffektivt.

Vad kan du göra?

Härdning UTI naturligt bokstavligen tar ca 12 timmar med en steg för steg lösning som är 100% garanterat att det fungerar och även läkare-godkänd. Läs mer om detta naturläkemedel och hur man kan förhindra framtida infektioner.

bota urinvägsinfektioner