Salvia divinorum – en magisk mexikansk växt

Salvia divinorum är en växt som tillhör familjen Lamiaceae och Genus Salvia. Det är en expansiv ort hittades i Sierra Mazatec regionen i Mexiko. Dess blad har de riktigt effektiva Salvinorin A. Den lokala befolkningen använder det i sina andliga ceremonier och för att läka. Många människor tror att det är en helig och magisk ört. Salvinorin kan användas som en inflytelserik meditation verktyg för överlägsen upplysning. Denna anläggning har en historia av spänne användning som en divinatoriska psychedelic. Det är allmänt tillgänglig som en rökt ört sedan mitten av 1990-talet. Dess effekter anses obehagliga av många människor. Salvia rök är inte alls bra för lungorna. Rökning Salvia genererar två olika effekter på olika människor. Vissa människor känner en utomkroppslig upplevelse där de är helt förlorad, medan andra får en lättare känsla som att vara hög.

Effekten av salvia varierar beroende på hur stark salvia är och hur uppförstorade dosen är. Människor som har rökt enorm mängd eller mycket starka salvia har samtalat med människor som om de vore främmande föremål, eller kändes som om själva tiden har stannat. Efter att ha använt Salvia divinorum, människor känner sig allmänt återupplivas och återupplivas. Ibland människor rapporterar också lite huvudvärk efter rökning, vilket oftast resulterar från irritation på grund av röken.

Vissa människor har kräver ett rivjärn tolerans så en högre dos av salvia, medan vissa människor tar det en extremt liten kvantitet för att nå det önskade resultatet. Det är verkligen tufft för vem som helst att odla salvia plantor av sig själva som denna växt har några unika egenskaper. Salvia är en cultigen och som de flesta andra cultigen arter, kan det inte producera avkomma för sin egen. Det är sällsynt att en salvia anläggningen producerar utsäde. Merparten av tiden, människor som gör en insats för att odla salvia plantor från frö är misslyckade. Det är väldigt lätt att odla denna växt i växthuset.

För att börja odla en salvia divinorum växt med sticklingar, som är levande avsnitt tas från en annan salvia anläggning, är det mest effektiva sättet att odla denna växt. Dessa växter behöver mycket fukt i luften för att växa. Så om du växer Salvia divinorum anläggningen, bör du spraya regelbundet dina växter med en mjuk dimma av färskvatten. Detta håller även bladen av anläggningen ren och därigenom förbättrar växtens hälsa. Du kan också framgångsrikt odla denna inne i en luftfuktighet tält eller ett grönt hus. Det är väldigt lätt att göra ett grönt hus genom att linda plastfolie över salvia växter.

Dessa växter växer i mycket långsam takt start. Dess tillväxt saktar ner ännu mer om du flyttar den till en annan kastrull. Det finns många sätt att ta Salvia divinorum. I gamla tider folk brukade krossa bladen att extrahera juice, blanda det med vatten och förbereda te för oral konsumtion. Nu en dag, folk röker torkade blad i en vanlig pipa eller tugga bladen. Denna mexikanska ört Salvia divinorum har den mest effektiva naturliga hallucinogen och samtidigt Forskarna tror att det kan användas för behandling av olika typer av affektiva störningar, men oroar sig för att det också kan orsaka negativa effekter.