steroider – varför de är förbjudna inom idrotten

När jag bläddrade igenom YouTube, jag kom över ett klipp av en hästkapplöpning stadion med hästar blir piskade att springa så fort de kan. Sen tänkte jag på något geni-något som har debatterats under flera år, med hjälp av steroider för idrottare (och hästar … och andra saker).

Och även om du är en av dessa PETA människor, bara lyssna på mig. (Och bara ignorera det faktum att steroider är olagligt)

Vad skulle du hellre ha? Hästar blir piskade Varje gång de RACE (och glöm inte om metoder) eftersom killen på topp vill att det ska gå snabbare, eller hästar som får medicinsk hjälp för att förbättra (men tillfällig, för nu) sin fysik, vilket gör hästarna att springa snabbare?

Nu skulle man kunna säga, “men skulle inte killen på toppen piska hästarna ändå att gå fortare??,” Och svaret är, “Nej.”

Lägg märke till i slutet av loppet när alla tävlar för målgång, ryttarna sitta lågt, siktar på minsta friktion? Det är inte den enda anledningen. De hänger på ganska hårt eftersom de inte vill falla när hästen tävlar på 40 miles per timme (50 + mph för kvartal hästar). Ja, 40 miles per timme på en häst.

Stanna hos mig här. Tänk dig, med hjälp av dagens medicin, och även morgondagens medicin, kan hästar springa snabbare. Tänk om de kunde köra 20mph snabbare, eller 30, eller mer! Föraren skulle inte ha en chans att piska någonting.

Whaaat?! Hästar kan köra snabbare med steroider?! Visst de kan. I själva verket tror jag att användningen av steroider inom idrotten bara skulle hjälpa vår medicinska teknik. Om förbudet mot steroider inom idrotten skulle upphävas, skulle behovet (eller efterfrågan) av steroider gå upp. Och med så mycket efterfrågan, skulle den medicinska marknaden / branschen fungerar bara hårdare för att utveckla bättre steroider. Kanske steroider som kan hjälpa oss människor lever längre. Jag får sidan spåras, låter komma tillbaka på steroider och sport.

Så. Varför är steroider förbjudas? Folk gillar att se starkare, snabbare, bättre register. Jag skulle mycket hellre se en hästkapplöpning där hästarna kan springa 80mph än en hästkapplöpning med hästar till halva den hastigheten, bara 40mph. Tänk om någon form av sport. Skulle inte sport vara mer underhållande med bättre idrottare eller är det bara jag med den tanken?

Iaf, kan styra upp på sidan lite. Om OS, till exempel, tillåtit användning av steroider, skulle det bara göra världen till en bättre plats.

Varför? Titta, varje land i världen skulle försöka göra bättre steroid för sina idrottare. Varför? De vill att deras idrottare att vara nummer ett. Varför? Så det visar att deras land är bäst i världen [i detta område] och visa upp storleken på dem bollar. Och vem vill inte stora bollar? (Ironiskt?)

Utvecklingen av nya, bättre steroider kunde bara leda till bättre läkemedel för morgondagen. Eller är det? Jag vet inte, det är bara en tanke från en koreansk kille, så varför skulle resten av världen bryr sig?