tänder ljusare blekmedel för skinande vita tänder

Vitare för dina tänder är tillgängliga för att hjälpa blekmedel och underhålla vitare tänder. Låter som en extraordinär, även hemskt och faktiskt upprörande händer. Oavsett hur tandblekning kan visas, skaror utför denna ritual på en daglig basis.

Individuell efter individ går till deras kosmetiska tandläkare för att få just detta görs på ett konsekvent sätt. Efter allt, arbetar vi hårt för våra vita tänder. Påkallar uppmärksamhet, är denna bleka inte samma blekmedel som används för att lätta dina kläder. Ofta ämnet är peroxid eller en liknande förening. Förutsättningar att sätta på blekmedel för att bleka tänderna är lika många som antalet olika tandkrämer och munvatten.

En person som inte bara har ett ganska stort antal markeringar men också ett urval spektrum av olika metoder för att spridas över blekmedel. Du kan välja en skölj sedan spotta process att sätta på blekmedel eller du kan belägga blekmedlet på som du skulle nageln lack på naglarna. Det finns också fack där du dekantera blekmedel och täcka över dina tänder. Denna hjälp håller blekmedel medan dina tänder blöt i lösningen. Då jag har sett band som du smetar på tänderna tejp på ett skifte. Dessa strategier varierar i den tidsperiod lösningen kvar på tänderna. Några av dessa program finns kvar ett par minuter i längd för att finnas kvar över natten. Resultaten ändras från individ till individ och kommer att överleva en dag till veckor eller månader med tillbörlig omsorg.

Din tandläkare kan rekommendera dig en rad tandblekning blekmedel applikationer. Dessa tekniker är långt mer stilrena såväl som kostar mer än över disk förfaranden. Det blekmedel som används av dessa proffs är kemiskt mer invecklad och styrde närmare göra det tillgängligt för allmänheten för personligt bruk.

Enkelt uttryckt är det blekmedel endast tillgänglig för din tandläkare tänder blekning produkter. Dessa program är betydligt mer omfattande och rekommenderar mer blekning kapacitet än över disk metoder redo. Som ett minimum, det är vad de, tandläkare, anspråk på att vara sant. Strategin hävdar också att pågå mycket längre än själv-funktionella blekmedel som används i hemmet och är självklart mycket mer hårt på plånbok.

Någon teknik för tandblekning har fördelar och ger dig vitare tänder. med varje positiv det finns ett negativt. Dessa talrika blekmedel tekniker kan vara skadligt för tänderna. Vad gjorde du väntar vinst utan smärta? Blekningen kan försvaga emaljen lämnar dig vid större risk för karies. Blekningen kan hetsa tandköttet och vävnader i munnen skapar brännande, blödning, smärta och sår. Bad passande brickor kan gnida blåsor och sår orsak till tandköttet och mjukdelar. Olika folk skulle drabbas av en allergisk reaktion mot blekmedel.

Dessa negativa risker kan leda till infektion som kräver kostsam medicinsk terapi och antibiotika. Detta är en mycket bra anledning många människor lämnar verksamheten för tandblekning till sin tandläkare och undvika de göra det själv tekniker. Låter rätt, om något kommer att inträffa, skulle du inte bättre på tandläkaren kontor snarare än ensam hemma?