Vad är massage

Massage terapi är den systematiserade manipulation av mjuka vävnader i syfte att normalisera dem. Utövare använder en mängd olika fysiska metoder, inklusive tillämpning av fasta eller rörliga tryck, innehav, eller orsakar rörelser i kroppen. Terapeuter använder främst sina händer, men kan också använda sina underarmar, armbågar eller fötter.
Det grundläggande målet för massage är att hjälpa kroppen att läka sig själv och för att öka hälsa och välbefinnande.
Touch är den centrala ingrediensen för massage och även kombinerar vetenskap och konst. Utövare lär specifika tekniker för massage och använda sin känsel för att bestämma rätt mängd tryck att gälla för varje person och lokalisera områden med spänning och andra mjukdelar problem. Touch förmedlar också en känsla av omsorg, en viktig komponent i den helande relationen.
När musklerna är överbelastade, kan avfallsprodukter såsom mjölksyra ackumuleras i muskulaturen, vilket ömhet, stelhet, och även muskel.

Vår kropp är som maskiner (exempel: bil & andra), behöver service. Symptomet är, om för mycket vind i din kropp, kommer du att känna lata, inte tillräckligt med sömn, även om du sovit för långa timmar. Det är därför vi behöver massage. En bra massage kommer gör att du känner det annorlunda i kroppen efter massagen. Om du inte känner någon annan, då det visar någonstans är inte rätt med massage. Massage kan hjälper till att bota och lindra en rad klagomål. Massage är särskilt bra på att lindra stress, känsla för trött, lätt blir trött när man går långt avstånd, panikattacker, ryggvärk, migrän, reumatism, genom att högt blodtryck, etc.
Massage kan användas för att behandla specifika fysiska skador eller svårigheter, och det hjälper när någon har haft en skada. Det kan också bidra till att förhindra ytterligare muskler eller vävnadsskada.
En timme innan någon massagebehandling, undvika att ta stora måltider. Och efter massage, är det också lämpligt att dricka minst två glas vanligt vatten, som kommer att hjälpa din kropp att spola bort gifter ur kroppen.

förebyggande
Blås inte fläkten direkt till din kropp, att inte ta dusch med kallt vatten i natten, etc.
Dessa är några sätt för vinden in i vår kropp. Och några sätt att ta bort den. Så, är en av det massage.
Massage förbättrar cirkulationen, vilket ökar blodflödet, vilket färskt syre till kroppens vävnader. Detta kan hjälpa till att eliminera slaggprodukter, påskynda läkning efter skada, och förbättra återhämtning från sjukdom. När allt är effekterna av de flesta massage som att få dig att må mycket bättre och mer relaxs.