vad man ska göra när man får en urinvägsinfektion

En urinvägsinfektion är en mycket vanlig infektion som uppstår när bakterier kommer in i öppningen av urinröret och sedan sprider sig via urinvägarna. En blåsa infektion är en lägre urinvägsinfektion. Om den lämnas obehandlad infektion kan sprida sig till njurarna, och i allvarliga fall kan leda till nedsatt njurfunktion eller dödsfall.

Dess sade att urinvägsinfektioner är mycket vanligare hos kvinnor och hos barn yngre än 2 år. Kvinnor har fler urinvägsinfektioner än män eftersom urinröret är kortare hos kvinnor än hos män. Bakterier kan nå urinblåsan lättare hos kvinnor eftersom bakterierna har en kortare väg att färdas. Detta tillstånd är nästan okänd i pojkar och unga män.

Symtom hos små barn skulle vara-diarré, feber, aptitlöshet. I äldre barn-smärta i nedre ryggen, frekventa kräkningar och smärtor i buken. Hos vuxna-feber, blod i urinen, urin som luktar illa, grumlig urin, och täta urinträngningar. Dessa är bara ett fåtal eller de symtom som kan uppstå.

behandla en urinvägsinfektion

Om man får en urinvägsinfektion du kommer att behöva ta ett botemedel urinvägsinfektion, läkare föreslår oftast behandlas med antibiotika. Infektionen ökar i regel inom några dagars behandling. Läkaren kommer att ordinera medicin för en vecka till tio dagar. Medicineringen måste tas till den föreskrivna hela tiden. Bara för att du börjar må bättre betyder inte att infektionen fullständigt har förstörts. Eftersom urinvägsinfektioner orsakas av bakterier, är det viktigt att du fullföljer hela dosen av urinvägsinfektion åtgärda enligt anvisningarna för att förhindra att smittan från att starta.

Om detta händer kan du behöva läggas in på sjukhus, och antibiotika kommer att administreras i flera veckor för att undvika att du får allvarliga njurskador. Du kommer också att krävas för att dricka mycket vatten för att tvätta bakterier ur kroppen. Man bör också undvika att röka, dricka kaffe och alkoholhaltiga drycker.

Vänta inte tills du får en urinvägsinfektion och måste klara upp det med hjälp av ett botemedel urinvägsinfektion. Det finns åtgärder man kan vidta för att förhindra att få en urinvägsinfektion helt. De är som följer-

* Om du har en bebis måste du ändra till sina strömstare minst var 4 timmar
* Drick mycket vatten minst 8 glas om dagen
* Duscha istället för bad
* Kissa efter samlag
* Också inte ständigt motstå frestelsen att urinera, när naturen kallar, gå.

Man kan alltid ta ett botemedel urinvägsinfektion eftersom det finns produkter på marknaden som man kan använda för att lindra symtomen om du har kontrakterat en urinvägsinfektion. Såsom Phyto Nova Cystemme, vilket är en urinvägsinfektion avhjälpa med naturliga ingredienser som dödar smittsamma bakterier, lindrar smärta och brännande. Det också minskar svullnad och behovet av att ständigt urinera. Dock bör man inte bara ta ett botemedel urinvägsinfektion utan att besöka en läkare först.

Gemensamma Vitaminer och OTC-produkter kan hjälpa till med att behandla infektioner i urinblåsan, såsom vitamin C, vitamin A, L-cystein, E-vitamin, zink och tranbärsjuice.

C-vitamin kan minska risken att utveckla cancer i urinblåsan hos rökare och dricker.

Vitamin A är en viktig immunförsvar stimulerande. DR. Nauss rapporterade en minskad T-cells immunsvar hos patienter med en A-vitaminbrist. A-vitaminbrist kan öka risken för cancer i lunga, struphuvud, urinblåsa, matstrupe, magsäck, kolon, rektum och prostata. Vitamin A lagras i lever och fett celler i den mänskliga kroppen och kan nå toxiska nivåer. Ta inte mer än den rekommenderade dosen av vitamin A.

L-cystein är en annan immunsystemet stimulerande men bör alltid tas tillsammans med C-vitamin för att minska risken för att utveckla stenbildning i njurar och urinblåsa.

Vitamin E påskyndar sårläkning och stöd i funktion i immunförsvaret.

Zink har också en djupgående inverkan på kroppens förmåga att motstå sjukdomar.

Tranbärsjuice kan också bidra till att förebygga njur-och urinvägsinfektioner. Om du tar Waran sedan kolla med din läkare innan du använder tranbär.

Rådgör alltid med din läkare innan du använder den här informationen.