vara aktiv eller “bara” vara aktiv hur man handskas med ryggsmärtor

Ryggont upplevs av 80% av människor, enligt NHS statistik. De flesta människor drabbats av kronisk smärta i ryggen. För att mildra lidandet, kostnader och smärta som väcks av ryggsmärtor förhållanden, har ett antal försök genomförts för att bevisa huruvida manuell terapi är bättre och effektivare än Stay-Active Care. Detta program är ofta rekommenderas för personer som lider av ryggsmärtor. Försöken använde både manuell terapi och Stay-Active Care – separat och kombinerat. En stor del av fallen för försök visade mer positiva resultat min manuell terapi men vissa nationella riktlinjer fortfarande förespråkar för det motsatta behandlingsmetod.

För att ytterligare bestämma Manipulation terapin som den mest effektiva, var en ny rättegång som utförs med hjälp av en mer definierad och beskriven konstruktion inrättas. Och än en gång, hade den manuella behandlingen fram som överlägsen terapi för människor med både akuta och subakuta låga ryggsmärtor.

Även om orsaken (eller orsakerna) av ländryggssmärta inte helt förstås av NHS, de undersökningar och studier som utförs för att göra manuell terapi som nummer ett ingripande för sjukdomar och krämpor orsakade av avvikelser i ryggraden.

Spinal subluxationer eller snedställning är ofta missförstådd och det behandlas manuellt är alltid betraktas med skepsis. Var dock slutsatsen att det mycket raffinerad och specifika rättegång som kämpar Stay-Active Care mot manipulation Therapy genomgående positiva till den senares effektivitet. Detta borde verkligen hitta en väg in i regeringen rekommenderade förteckning över behandlingar för sjukdomen. Även om den exakta orsaken ofta inte hittas, är ryggvärk ett av de vanligaste hälsoproblem.

Faktorer som kan orsaka ländryggsbesvär:

• övervikt
• Ålder 30 och över
• Brist på motion
• stressen
• depression
• rökning vana
• Lyft av tunga föremål
• Överdriven vridning och böjning
• Stark vibration som slår hela kroppen (när du kör en lastbil eller använda en sandbläster / borrmaskin)
• graviditet

Symtom som kan vara orsakade av ländryggssmärta:

• Sharp, nål-liknande, smärta
• Shooting smärta
• molande värk
• domningar
• Brännande eller stickande känsla
• Svaga fötter eller ben

Andra symtom på spinal avvikelser kan också vara kronisk huvudvärk, migrän, nacksmärta, ischias, och mid-ryggsmärtor.

Smärtgränsen skiljer sig i varje individ. Det värker i benet eller höften kan vara lindriga till en person men kan utvecklas till ett försvagande tillstånd till en annan och kan påverka rörligheten. Den vanliga läkemedel som används är smärtstillande läkemedel, ofta over-the-counter sort.

Den spinal wellness vård som fungerar på vertebral subluxation genom spinal justeringar är ett av de säkraste sättet att handskas med ryggsmärtor symtom. Det är också mer effektivt vilket framgår av två studier som gav en stor nick till Manipulation terapi när kämpar emot Stay-Active Care.