vetenskapliga bevis – de mest kraftfulla anti aging produkter tillgängliga

Forskare har nollställs in på en oerhört potent hormon kritisk till mänsklig tillväxt och cell utveckling som, en gång kontrollerat, har alla kvaliteter en verklig elixir för ungdomar. ”

Det kallas “humant tillväxthormon”, och det är verkligen en ovanligt viktig del av vår kropp prestanda på cellnivå.

I verkligheten, inte bara HGH uppmuntra utveckling och återväxt av cellmaterial, det dessutom tillåter andra viktiga funktioner i våra kroppar att äga rum, till exempel …

* Fettförbränning kapacitet
* Mänskliga hjärnans funktion
* Sex-relaterade svar
* Återhämtning
* Lean muskeltillväxt

… plus mycket mer.

Trots detta, eftersom vi alla blir äldre vi alla drabbas av en minskning av HGH mängder. Alla de gemensamma resultatet av att bli äldre hända i en till ett-förhållande till | denna specifika minskning HGH.

I decennier har vi tänkte att det här är en | normal aspekt av mognad progression. Och vi | trodde fanns nästan ingenting som vi kan göra när det gäller det.

Men efter en mycket bra | mängd | medicinsk analys och vetenskapliga studier, inser vi nu: Vi var helt fel!

De positiva hälsoeffekterna av HGH

I undersökning efter undersökning, fördelarna med HGH är mycket tydlig – och dessa är extraordinärt.

HGH har verifierats att ha långtgående fördelar, som omfattar alla följande:

* Wrinkle minskning
* Mycket bättre syn på livet
* Fysisk träning tolerans
* Färsk nytt hår växer
* Återhämtning förmåga
* Hudområde flexibilitet
* Lägre rygg rörlighet
* Lean muskler över hela storlek
* Hela kroppen viktminskning
* Sex-relaterad prestanda, sexuell förmåga / korrekthet
* Bättre kognition och minne
* Bättre humör
* Minskar blodtrycket

… Plus mycket mer!
Men exakt hur presterar det det är magi?

I grundläggande terminologi, är som HGH effektivt | dricka från en ungdomens källa. När HGH koncentrationerna är förhöjda i kroppen systemet, vända du i princip klockan för att hitta en betydligt mer yngre man.

Till exempel anges här är ett antal av de många fördelarna med HGH, med en kort beskrivning om hur denna lilla hormon kan ha dessa typer av fantastiska effekter:

*
banta

HGH kan göra det möjligt för dig att kasta kroppsvikt framgångsrikt, och här är den viktigaste anledningen: Så fort du höjer mängden HGH i din egen kropp, du höjer din ämnesomsättning (eller metabolic rate). Detta skulle innebära att systemet kan absorbera närande ämnen snabbare och mycket effektivare, som experter hävdar leder till snabbt – och enkelt – fettförbränning.
*
Mycket bättre minne

HGH kan dessutom bidra till att öka din | vikande minne genom att återuppliva de celler i din hjärna. Med förbättrad cellulär välbefinnande, din | intellektuella funktioner | är (förståelse, resonemang, och förmåga att komma ihåg) ökat.
*
Förbättrad epidermis flexibilitet

De cell-regeneration delar av HGH indikerar att tiden faktiskt kan kopplas bakåt, minskar de små linjer och ansiktsrynkor och utlåning huden flexibilitet och pulserande glimt av dina tidigare dagar.
*
Ökad sexualdrift

En av de största belöningar av HGH är att det särskilt kan påverka ditt avsmalnande sexlust. När vi blir äldre, våra sexuella intresset naturligtvis minskar – för ett antal människor, betydligt. Det finns en mängd olika förhållanden som utlöser detta, såsom blodtryck, hormoner, känslighet i huden, och andra.

HGH förbättrar alla de viktiga funktioner som behövs för att få tillbaka en energisk, hälsosam sexliv.

De otaliga hälsofördelar HGH är häpnadsväckande. Terapi, å andra sidan, är lite problematiskt. Låt oss ta en inblick i några av de behandlingsmetoder om HGH.

terapimetoder för hGH-behandling

Typiskt, hade människor i behov av mänskliga terapier tillväxthormon för att underkasta sig ett program för ett antal skott av HGH från hypofys av kadaver.

Även om denna behandlingslösning var användbart (om i viss mån makaber), fanns två betydande nackdelar:

Ett. De positiva hälsoeffekterna av HGH skott var huvudsakligen kortlivade, så injektionsbehandling krävdes att göras igen ofta.
2. Behandlingsmetoden var extremt dyrt – lägga upp till tiotusentals dollar för varje år.

För den vanlige individen kämpar krafter att bli äldre, var denna typ av terapi enkelt inte ett alternativ.

En ytterligare metod som började att vara tillgänglig var att oralt inta humant tillväxthormon. Men, visar de molekylära dimensioner HGH och dess oförenlighet med matsmältningssystemet att svälja HGH genom munnen i princip inte få jobbet gjort.

Ändå har en nyutgiven tekniska utvecklingen gjorde HGH tillgängliga för alla. Den unika system av terapi är i själva verket inte använder humant tillväxthormon själv.

Snarare är det en sofistikerad blandning av proteiner, aminosyror, örter och diverse andra näringsämnen som är särskilt utformade för att bidra till att uppmuntra din egen kropp för att producera sin egen HGH.

Formeln fungerar på den främre hypofysen, vilket i sin tur kommer att få den att producera och utsöndra extra HGH rakt in i din kropp. Resultatet är att kroppens system börjar att förbättra och arbeta likt en mycket ungdomlig man eller kvinnor.