allvarliga bihåleinflammation bota

Sinus infektioner kan vara mycket smärtsamt. Om du någonsin har lidit av en sinus-infektion du vet hur svår smärtan kan vara. Om smärta och obehag bara varar ett par dagar är det oftast tolereras. För människor som lider av bihåleinflammation med smärta och lidande kan pågå i två till tre veckor och ibland längre.

Svåra bihåleinflammation som varar en lång tid, kan verkligen påverka dig livskvalitet och din dagliga rutin. Det är mycket viktigt, om du lider av bihåleinflammation för att få behandling direkt.

En sever bihåleinflammation och en akut infektion är mycket lika förutom det faktum att varaktigheten av infektionen är annorlunda. Symptomen på en kronisk infektion varar mycket längre att en akut infektion. Kroppen har också ett motstånd mot behandling så det kan ta längre tid att svara.

sinus infektion symptom

Några av de vanligaste symtomen på en sinus-infektion kan omfatta smärta och tryck runt de områden i ögon och näsa, svår huvudvärk och andningssvårigheter.

Andra symptom kan vara värk i öronen, käkar och tänder. Inte alla med en sinus-infektion kommer att ha alla av samma symptom. Symptomen kommer att bero på vilken typ av problem med bihålorna varje individ lider av. Det är också viktigt att veta att inte alla symptom kommer att dyka upp samtidigt. Om du bara har några symptom du bör ändå se en läkare.

Om du har en akut bihåleinflammation kan du behandla den framgångsrikt hemma. En allvarlig bihåleinflammation som varar två till tre veckor eller mer bör behandlas av en läkare. Läkaren kommer att förskriva antibiotika, avsvällande medel och nässpray. Vissa människor, som en sista utväg, kommer att ha kirurgi. Dessa kommer förmodligen ge tillfällig lindring. Men dessa behandlingar är inte ett botemedel. Om du lider av kronisk bihåleinflammation du vet en annan infektion är precis runt hörnet.

Detta är din chans att kringgå läkemedel och kirurgi. Om du är intresserad av en sinus-infektion botemedel som kan fås i 24 timmar måste du besöka == >> Naturliga Sinus infektion botemedel