vilket aromaterapi produkt att använda

Det finns så många olika aromterapi alternativ kan det vara svårt att avgöra vilken aromaterapi produkt att använda. Här är några idéer för dig att prova.

för badet:
Stäng dörrar och fönster och sedan köra en trevlig varmt bad till den temperatur du är mest bekväm med. När karet är fullt tillsätt 20 droppar eterisk olja till ditt badkar blanda upp det som gör att doften stiga från ångande vattnet. Nu väljer rätt aromterapi produkt för jobbet:

Att slappna av och lugn – 2 droppar lavendel, 2 droppar bergamott, och 2 droppar cederträ.
För att minska nervositet – 6 droppar geranium, 4 droppar lavendel, 4 droppar basilika.
För att eliminera sömnlöshet – 4 droppar kamomill, 4 droppar lavendel, 3 droppar neroli, 2 droppar mejram.
Att vitalisera – 3 droppar rosmarin, 3 droppar citron.

för fötterna
Efter en dag på fötterna du kommer hem med trötta och ömma fötter som är så slitna du är säker på att du inte kan ta ytterligare ett steg. Så vilken aromaterapi produkt använder du den här gången? Börja med att fylla en behållare som är tillräckligt stor för både av ditt flöde med varmt vatten och sedan lägga till eteriska oljor och luta dig tillbaka och slappna av.
Prova en av dessa
Tillsätt 3 droppar pepparmynta och 2 droppar rökelse
Tillsätt 3 droppar pepparmynta och 3 droppar lavendel
Tillsätt 3 droppar Rosmarin och 3 droppar citron

massage
Det finns flera eteriska oljor som är bra för massage. Du behöver bara att välja aromterapi produkt du gillar bäst. Massage med eteriska oljor kommer att öka den helande kraften samtidigt som det skapar en lugnande effekt eller energigivande effekt.

För massage använder eteriska oljor utspädd i en transportör olja som kommer att ge dig din aromterapi produkt. Mandelolja, druvkärneolja, olivolja och solrosolja är alla bra bäraroljor. Förvara din olja i en mörk flaska. Du kan använda en tratt att hälla oljan i. För varje 1 oz av transportör olja tillsätt 20 droppar eterisk olja och skaka väl. Använd ditt val av oljor.
Lavendel är bra för avkoppling samt för nerverna, är kamomill utmärkt för sömnlöshet, och neroli är rätt val för avkoppling. I själva verket alla av de blandningar som används i badet gör ett bra val för en massage aromaterapi produkt också.

Det finns så många olika val. Du kan blanda eteriska oljor hur du vill. Du kan ha favorit oljor som du gillar att använda en hel del och du kan också ha oljor du föredrar att inte hitta i aromaterapi produkt du väljer.

Du kan även köpa din favorit aromterapi produkt redan gjort snarare än att göra upp din egen. Det finns många bra sajter på nätet som erbjuder ett komplett sortiment av produkter för bad, massage, hem, eller bara om någon annanstans kan du använda en aromterapi produkt.

Den svåraste delen om att köpa på nätet är att besluta vad aromaterapi produkt du vill ha. Om jag var du skulle jag sätta i en trevlig storlek beställning och fylla upp ditt skåp med alla de produkter som du älskar. Då får du välja att passa stämningen och ögonblicket.