reducerande huvudvärk naturligt

En huvudvärk är ett tillstånd av smärta i huvudet, ibland nacke eller övre ryggsmärtor kan också tolkas som en huvudvärk. Det rankas bland de vanligaste lokal smärta klagomål. Det har visat sig att mononatriumglutamat kan orsaka huvudvärk eller andra symptom hos känsliga personer. Det är ofta läggs till kinesiska livsmedel, med wonton soppa en frekvent gärningsmannen. Men det är också i många charkuteriprodukter och mörningsapparater. Huvudvärk kan vara enstaka eller återkommande i naturen, och lokaliserad till ett eller flera områden i huvud och ansikte.

Typer av huvudvärk

Hortons huvudvärk
migrän
spänningshuvudvärk
sinus huvudvärk
rebound huvudvärk
vaskulär huvudvärk
MIGRÄN
sekundär huvudvärk
thunderclap huvudvärk
Att bota en huvudvärk så här
Ett. ta yor handen och trycker det knappast på huvudet
2. ta andra handen och tryck det knappast på en familjs eller väns huvud
Tre. om u trycker tillräckligt hårt (men inte hårt) och sedan din huvudvärk kommer att vara borta i ungefär 2 i halv minut.

Många saker kan orsaka huvudvärk som att vara uttorkad, brist på mat, stress, en nypa nerv. Undvik sen sova om möjligt, kryddig, surt, inaktuella bageriprodukter och alcohole. Att sätta en kylklamp på nacken verkar hjälpa snabbt.

För huvudvärk på pannan eller tinningarna, stimulera en tryckpunkt med finger eller suddgummi blyertspenna. Poängen är på handleden där pulsen är tagen, men bara lite högre mot armbågen.

Avslappningsövningar. Dessa övningar kan hjälpa till att ta bort spänningar och stress som orsakar huvudvärk eller göra dem värre.
Värme, såsom varmvattenflaskor, värmedynor eller varma bad, att slappna av spända muskler. Var försiktig så du inte bränner dig.
Is, såsom en kylklamp appliceras på ryggen eller nacken eller templen.
Massage och biofeedback, vilket kan minska muskelspänningar, speciellt i nacken och muskler skuldra. Denna muskelspänningar kan orsaka huvudvärk eller göra dem värre.

Undvik övningar eller aktiviteter som är icke-aeroba såsom tyngdlyftning, böjd över att arbeta på grejer. Brist på blodflödet till huvudet utlöser även huvudvärk. Hellre göra långsam men stadig aerob träning i arbete. Om du måste böja sig och arbeta, sitta ner på golvet, eller fastställa istället böjd över.