starta en kropp rensning detox 3 kök häftklamrar för att undvika

Många av oss sabotera våra avgiftning insatser utan att inse det, tack vare kök häftklamrar vi ofta glömmer är dåligt för oss. Här är några av de vanligaste syndarna.

Ett. koffein
Det är viktigt att uppfatta koffein som en drog-som det är. Koffein finns i läsk, te, kaffe och choklad. Medan koffein kan piggna upp dig när du behöver det för att göra det mesta, kan det också resultera i sömnlöshet, fett och kolhydrater cravings, och utmattning. Om du måste konsumera koffein, är nyckeln till att göra det med måtta. Om koffein har blivit en matgrupp i din kost, bör du överväga att konsumera mindre och har en detox kropp rensning. Till exempel, om du inte kan leva utan läsk, drick en kan en dag inte en två-liters flaska!

2. fett
Våra kroppar behöver en viss mängd fett, men för mycket av det är dåligt för oss. I synnerhet, kan fett runt din midja ökar risken för att förvärva allvarliga sjukdomar.

Fett kan orsaka en rad hälsoproblem, bland annat åderförkalkning, högt blodtryck, hjärtsjukdomar, diabetes, stroke, och vissa sorter av cancer. Det viktiga är att minska ditt fettintag, bränna fett du förbrukar genom motion, och genomföra en detox kropp rensning. Detta betyder inte att du måste svälta sig själv. Istället, hitta hälsosamma alternativ av dina favoriträtter. Till exempel, ta bort skinnet på kycklingen och sedan grilla, steka, baka, eller koka den.

Tre. salt
Föredrar du chips, pommes frites, eller pretzels? Jag kommer inte bli förvånad om du svarar ja eftersom det är vetenskap bakom det. Du ser, våra kroppar behöver en viss mängd salt, speciellt efter att vi svettas mycket.

Salt, som forskarna kallar för natriumklorid, strömmar ständigt genom vårt blodomlopp. I själva verket kan medan ett överskott av salt i människors kostvanor ofta får uppmärksamhet i media, en brist på salt resulterar i stora hälsorisker och kan även vara dödlig.

Mängden natrium som människor behöver varierar från person till person. Vad inte varierar dock behovet att dämpa vårt saltintag-och undvika att behöva en detox kropp rensning. Enligt en undersökning, får den genomsnittliga amerikanska ungefär tre fjärdedelar av hans sodiumintag från beredda och bearbetade livsmedel. De största hälsoproblem som höga natrium intag orsaker hjärtproblem, högt blodtryck och njursvikt. När njurarna inte kan bearbeta överflödigt salt, slutar det upp i blodet. Detta gör att ditt hjärta att arbeta övertid för att hålla blodet flyter ordentligt.

Låt inte dessa tre kök häftklamrar komma i vägen för god hälsa. Minimera ditt intag så att du kan dra full nytta av din kropp rensning detox.