de mest effektiva naturliga botemedel mot influensa

Även känd som influensa, är influensa en virusinfektion som är ganska vanligt under vintersäsongen. De vanligaste symptomen är en känsla av att vara fullständigt eländigt, det är feber, hosta, muskelvärk, trötthet och en allmän sjukdomskänsla. Det kan också vara en halsont, nästäppa, huvudvärk och aptitlöshet. De värsta symptomen brukar avta efter några dagar, men det finns en kvardröjande känsla av trötthet efter en vecka eller så. Ta försiktighet att influensa är smittsam. Sekret från luftvägarna som blir luftburna under hosta och nysningar föra infektionen. Således, nära kontakt med en person med influensa som hostar eller nyser är sannolikt leder till infektion. Om en person i ett hushåll har influensa, kan resten av familjen kontrakt tillståndet och det sprider sig snabbt genom kontor, klassrum, och arbetsplatser. Symtomen utvecklar vanligen 24 till 48 timmar efter exponering för viruset och patienten är smittsam för tre till fyra dagar efter starten av tecken.

Grundläggande behandling kräver dessa grunderna: hålla en välbalanserad kost med mycket vätska. Var noga med att få massor av sängläge och undvika rökning. Undvik folksamlingar eftersom viruset sprider sig snabbt, hålla sig borta från överbefolkade områden och hålla avstånd från dem du ser nyser eller hostar även om det innebär att ändra din sittplats på pendeltåg buss eller tåg eller slippa hiss på fel våning.

Om du letar efter en lättnad och också vill tvätta bort det avfall som samlas i halsen, använd en saltvatten gurgla. Ordentligt blandade saltvatten är rogivande. Gurgla med en halv tesked salt blandas i en liter ljummet vatten. Det badar din mun, hjälper tvätta bort några bakterier, infekterat material, och pus, som orsakar obehag. Ass lite bakpulver till lösningen för att hjälpa till att bryta upp tjockt slem, för att syresätta munnen och göra den mindre vänliga mot bakterier.

För att lindra obehaget av en hosta, halsont, torr näsgångarna eller bröstet trängsel med en luftfuktare eller vaporizer i ditt rum. För att återhämta sig snabbare, är det viktigt att hålla din sjukrum eller vardagsrum / arbetsrum med ett bra utbud av frisk luft hela tiden. Förvaras utom utkast och frossa, men. Skydda dig med varma, åtsittande kläder.

Sist men inte minst, behöver du massor av vätska för att övervinna uttorkning orsakad av en feber. Försök tänka soppor, frukt och grönsaksjuice, som är rika på näringsämnen. Späd fruktjuice lika med vatten för att ge en liten mängd glukos som behövs för att ge dig energi. Men var noga med att undvika för mycket socker, eftersom det kan orsaka diarré under sjukdomen. Låt juicer att gå platt innan du dricker eftersom bubblorna kan skapa magen gas och mer illamående. När din aptit avkastning, prova torr toast, bananer, kokt brunt ris, kokta hela korn spannmål, bakad potatis, äppelmos, fettfri naturell yoghurt som du kan lägga mosad frukt.

För mer information om möjligheten att naturläkemedel för huvudvärk, vårtor, klimakteriet, åderbråck, fetma eller dålig andedräkt och många fler, finns på följande webbplats: http://naturalremedy.mygeneralknowledge.com

Skyjoe är en välkänd författare, webbplats utgivare och ägare av http://naturalremedy.mygeneralknowledge.com. © Skyjoe. Alla rättigheter förbehållna. Denna artikel får fritt distribueras så länge det förblir oförändrat och upphovsrätt är intakt. Ingen ändring är tillåten utan skriftligt tillstånd från författaren.