hur man styr snarkbesvär

Jag ville ta sig tid att prata med dig om hur man styr snarkbesvär. Många människor lider av detta och jag tror att den främsta anledningen till att detta kan pågå i decennier med en enda person är att folk är okunniga. Hela utbildningssystemet inte prata om det här problemet. Du skulle aldrig lära sig detta från en lärare eller i en vetenskap bok. Dina föräldrar kanske inte vet vad jag ska göra heller. Det är därför de inte lära dig att handskas med det. Detta är vad som leder till problemet inte är fast för människor och andra som inte vet vad de ska göra. Jag ska visa dig hur man styr snarkbesvär.

Anledningen till att du producerar dessa ljud är att du har vävnad i halsen vibrerar. När vibrationen blir mer intensiv än vanligt, kommer det att börja göra ljud. Det finns specifika saker som händer när du somnar som leder till detta problem som normalt inte sker när du är vaken. Den första är att tungan tenderar att falla närmare tillbaka till halsen. Den andra saken är att din käke blir stöds av musklerna. Det är dessa två saker som leder till ljuden.

Om du vill styra snarkning problem, måste du kontrollera dessa variabler. Det är svårt att styra positionen av tungan, men käken är relativt enkel. Allt du behöver är en käke supporter. Detta är en relativt enkel anordning som håller käken upp och helt löser problemet.