hypnos för att förbättra förtroendet

Det är nu vanligt för människor att välja hypnos för att förbättra deras förtroende. Hypnos ses nu som ett effektivt verktyg för att kunna hjälpa människor förverkliga sin egen potential samt deras egen makt att utmärka sig och nå sina mål. En viktig punkt att hypnos kan användas för att hjälpa till att belysa detta är det faktum att trygga människor inte känner sig säkra i sig. De helt enkelt acceptera det faktum att de känner sig nervös över att göra ett beslut, känna rädslan och göra det ändå. Många människor vill känna sig trygga innan de agerar självsäker. Det ironiska är att förtroende uppstår från att göra och agera självsäker och inte bara genom att tänka rätt sätt. Du kan inte tänka dig att rätt åtgärder, rätt tänkande uppstår rätt handling.

Hypnos hjälper till att ge personen möjlighet att se sina känslor och tankar som bara de – och inte som skäl eller hinder att inte göra en aktivitet eller uppgift.

Det första steget med en kund är att fråga dem vad de skulle åstadkomma om de hade förtroende. Vad skulle vara de uppgifter eller mål som de skulle vilja uppnå för att känna sig lycklig eller lyckligare om sina liv? Sedan skulle jag fråga dem vad de tycker håller dem tillbaka från att uppnå sina mål. Om de säger förtroende, skulle jag försöka då att definiera vilken del av “förtroende” de kräver? Bara tanken mönstret att de kan uppnå? Eller ha förmågan att leva genom rädsla och agera genom det, och inte bakom det?

De flesta människor som kämpar för att fatta beslut om ett mål om sina liv lider i viss grad av perfektionism. Folk är rädda för att misslyckas. Och det är här rädd för att misslyckas som leder dem så ofta i riktning mot ingenmansland, eller för att inte göra ett beslut. När människor acceptera det faktum att de kan misslyckas och att de kunde acceptera att verkligheten – de kommer att uppleva lust och har förtroende för att gå vidare och fatta ett beslut.