massage i Miami

Miami, Florida är en spännande och färgstark stad med vackert väder och levande, aktiva invånare som kräver det bästa. Miami är ett fantastiskt resmål med sol, sand och massor av vackra vatten. Så oavsett om din vistelse i spännande Miami är för en affärsresa, en oförglömlig strand semester, eller en jobbrelaterade flytt kanske du upptäcker att du behöver massage. Massage i Miami är allmänt tillgänglig från oberoende licensierade och certifierade massörer, licensierade arbetsställeregistret massage, och många världsklass Spas Day.

Får massage i Miami är en upplevelse som är minnesvärd, rolig, full av smak och något du vill göra om och om igen. Är ditt mål är total avkoppling och stressreducering med en långsam och mjuk, lugnande massage? Kanske du vill lindra tjatet muskelvärk och kronisk spänning, ha en mer bekväm graviditet eller förbättra dina idrottsprestationer. Massörer i Miami kan hjälpa dig att nå dina mål. I själva verket finns flera stilar av massage som används i Miami. De vanligaste erbjuds massage tekniker i Miami är:

Svensk Massage – en riktigt avslappnande massage med segelflygning stroke, knådning, friktion och slående slag tillsammans med försiktig stretching och gunga. Svensk Massage är fantastiskt för att förbättra cirkulationen och lämnar dig känslan löst.

Djupgående massage – massage av djupare muskulatur och bindväv att släppa kroniska spänningar och smärta. Det är ofta en fastare massage som uppskattas av erfarna kunder.

Sport Massage – massage för att hjälpa idrottare att förbereda och återhämta sig från idrottsevenemang.

Hot Stone Massage – kanske de mest avkopplande och lyxig massage du kan få. Uppvärmda stenar smälta synes bort stress och spänningar.

Trigger Point Therapy – målinriktad smärtlindring med hjälp av specifik påtryckningar att släppa smärtsamma knutar i musklerna.

Neuromuskulär terapi – avancerad smärtlindring riktade mot särskilda triggerpunkter i muskler, senor och webbplatser bilagor.

Prenatal / Graviditet Massage – massage för mor-till-vara att hjälpa henne att minska smärta och obehag under hela graviditeten.

Lymfdränage Massage – specifikt används för att minska svullnad och ödem samt förbättra cirkulationen av kroppens lymfa. Det är avgiftande och en del tycker att det förbättrar immunförsvaret också.

Men utöver de mer vanligt praktiseras massage tekniker din Miami baserade massageterapeut kan också öva några andra välkända tekniker massage:

– Shiatsu
– Medicinsk massage
– Akupressur
– Orto-bionomy
– Aromamassage

Du kanske vill prova en särskild behandling när du får en massage i Miami som Parets Massage där ett par kan få sin massage i samma massagerum med två massageterapeuter. Under par massage varje medlem i par kan välja att få en annan massage sig från sin partner. Eller, för den sanna massage entusiast några av Miamis legitimerade massörer Anläggningar och Spas dag erbjuder fyra Hand Massage, eller Tandem Massage, där du kan masseras av två massörer samtidigt.

Massageterapi i Miami är också mycket bekvämt att ta emot. Massage i Miami finns på en incall basis på en massageterapeut kontor, salong eller klinik, i en licensierad massage Inrättande, eller i en av många bekvämt beläget Day Spa. Massage i Miami är också tillgänglig på en Påminnelse basis i ditt Miami området hem, kontor eller hotell. Oavsett var du är i Miami en stor massage är bara några minuter bort.