massage produkter

I affärsverksamheten hos en massageterapeut finns olika produkter som behövs för massage verksamhet. Dessa olika massage produkter kan finnas i utbudet massage butiker som säljer dessa massage produkter. Det finns också företag som kommer att introducera sina många massage produkter till den nya terapeut.

Många av massage produkter är sådana som vi ser regelbundet i sessioner massage. Dessa massage produkter kommer att innehålla en massage bord eller en säng. En god tillgång på olja, lotion och geler kan användas i de olika teknikerna för massage. Utöver dessa massage produkter finns det ett brett utbud och sortiment av förnödenheter och utrustning som kan utnyttjas av massageterapeut.

Den första av dessa leveranser som vi borde titta kort på är att de oljor som kan användas. Dessa oljor är huvudsakligen eteriska oljor som används i aromterapi. Här de säkerhetsfrågor och kontraindikationer av dessa oljor är väl kända. De olika oljor som inte är anpassade för massage kan utelämnas från olika leveranser massage.

Att tote dessa olika oljor omkring dig kommer att behöva ha en robust väska som rymmer dessa oljor upprätt utan spill inträffar. När flaskorna kommer att orsaka påsen att bli tunga materialet i kassar måste vara stark och tvättbart.

Eftersom hygien är en källa till oro du kan köpa handdukar och tvättbara massage lakan bord. Dessa poster kommer att se till att dina kunder känner sig trygga när de använder din massage produkter. Du bör ha ett skåp där du kan lagra dessa tillbehör när du inte använder dem.

Dessutom kanske du vill köpa ett glas frontman montern så att eventuella massage produkter som du vill sälja kan ses av dina kunder. Dessa montrar är det bästa sättet att förvara dina oljor och krämer när de inte används.

Medan massage bord eller sängar är den viktigaste utrustningen som många terapeuter använder, finns det nya typer av massagefåtöljer. Dessa stolar kan justeras som terapeuten behöver. Till skillnad från en vanlig stol massagestol har kunden sitter bredbent på stolen.

För att göra din massage kontor ser professionella måste du ha en receptionist kontor bord och några bekväma stolar för potentiella kunder att sitta ner på. Medan massagen utförs måste du ha en massage stol för dig att sitta ner på.

Dessa är bara några av de olika massage produkter som framgångsrik massageterapeut behöver. Du kan behöva lägga till mer av dessa leveranser som du lär dig mer om dina kunders behov.