naturliga hem rättsmedel för rynkor och fina linjer som du borde veta

Rynkor visas på huden som fina veck och det är den mest naturlig följd av åldrandet, som alla har att möta i något skede av livet. För vissa kan rynkor visas tidigare, medan vissa kan ha turen att skjuta upp denna missbildning. Dessa visas som fina linjer runt ögonen, pannan, hals och händer. Förutom åldrande, flera orsaker som att bära för mycket smink, kan försummelse inom hudvård inbjuda tidigt åldrande av huden vilket resulterar i rynkor. Rynkor, speciellt i ansiktet är det mest ovälkommen sak som det fördärvar den ansikts skönhet i stor utsträckning. Det är bättre att ta några snabba åtgärder för att förebygga rynkor, eftersom när denna missbildning sätter in det är svårt att ta bort den helt och få mer framträdande med åldrandet.

symptom

Ett. Uppkomsten av fina linjer och rynkor på huden.
2. Hängande av huden.
Tre. Ökade linjer visas runt den känsliga huden runt ögonen.

orsaker

Ett. åldrande
2. Använder för mycket av smink
Tre. Plötslig viktminskning
4. Överdriven utomhusaktiviteter i solen
Fem. E-vitaminbrist
6. dehydrering
7. rökning
8. Överdriven fysisk och emotionell stress.

Hem rättsmedel för rynkor

Provar några enkla huskurer och bibehålla en hälsosam livsstil går långt i att upprätthålla hudens elasticitet som kommer att förhindra samt behandla rynkor. Men man bör vara konsekvent när du följer dessa åtgärder.

Ett. Diet behöver modifieras genom inklusive färska grönsaker och frukter, som är rika på vitamin E och C. färgade frukter är rika på antioxidanter som hjälper till att förstöra fria radikaler och förebygger rynkor.

2. Dricka tillräckligt med vatten återfuktar huden och bibehåller hudens elasticitet.

Tre. Ta en matsked av lin 3-4 fröolja gånger om dagen ger utmärkta resultat. Men man bör vara försiktig, eftersom det kan orsaka magbesvär.

4. Tillämpa äggvitor runt ögonen och andra drabbade områden minskar fina rynkor.

Fem. Regelbunden användning av kokosolja minskar denna hud missbildning lägga lyster till huden.

6. Tillämpning av en pasta av gurkmeja och sockerrör juice på rynkor är effektiv vid behandling av detta tillstånd. Det bör hållas tills torr äntligen tvätta bort det med vatten.

7. Tillämpning av grön furu äppeljuice i ansiktet avlägsnar regelbundet rynkor. Denna åtgärd även botemedel sprucken hud.

8. En blandning kan framställas genom blandning av en fjärdedel kopp varje vallört och trollhassel extrakt som adderar cirka tio droppar patchouliolja och lagrade i en flaska. Regelbunden användning av denna blandning på de drabbade områdena med en bomullstuss varje kväll hjälper till att minska rynkor.