peyreton, naturlig behandling för Peyronies sjukdom

Peyronies sjukdom drabbar 1 till 4% av män. Det är också känt som “Induratio penis plastica” och mer nyligen, Kronisk inflammation av Tunika albuginea eller CITA. I Peyronies sjukdom, det är en utveckling av onormal ärrvävnad, eller plack, i vävnader inuti penis. När penisen påverkas, är det oftast böjd och kan vara smärtsam. Denna sjukdom kan hindra en människa från att ha sex och män med denna sjukdom kan ofta uppleva stress eller ångest i samband med denna sjukdom. Forskning om effektiviteten av icke-kirurgiska behandlingar för Peyronies sjukdom är begränsad. Kirurgi rekommenderas endast om deformitet är allvarliga eller förhindrar tillfredsställande sexuell aktivitet.

Många forskare tror att plack av Peyronies sjukdom utvecklas efter trauma som drabbar eller bockning. Detta trauma kan orsakas lokaliserade blödning inuti penis. Om penis är knuffas eller böjd, kan ett område där septum fäster vid tunica albuginea sträcka bortom gränsen, skadar tunica albuginea och brista små blodkärl. Detta kommer att resultera i åldrande, minskad elasticitet nära punkten för fastsättning av membranet som kan öka risken för skador. Membranet kan också skadas och bildar hårda, fibrös vävnad som kallas fibros. Vissa forskare teoretiserar också att Peyronies sjukdom kan vara en autoimmun sjukdom.

Peyronies sjukdom behandling innebär många muntliga behandlingar, men resultaten hittills har varit blandade. Utan behandling, kommer ca 12 till 13% av patienterna spontant förbättras över tiden, kommer 40 och 50% bli värre och resten kommer att vara relativt stabil. Det finns olika Peyronies sjukdom produkter som Vitamin E-tillskott har studerats i årtionden, och viss framgång har rapporterats i äldre studier. Men dessa framgångar inte har ett tillförlitligt upprepas i större nyare studier. En kombination av vitamin E och colchicines har visat något löfte i att försena utvecklingen av tillståndet.

Om du letar efter en helt naturlig produkt för Peyronies sjukdom, då Peyreton är något för dig. Peyreton är den enda Peyronies sjukdom produkter som är baserade på vetenskaplig forskning och kräver inte ett recept för att köpa. Herbal behandling för Peyronies sjukdom blir populär och människor är att hitta dem effektiva. Bromelain, en ananas enzym, kan tas dagligen för att hjälpa till med Peyronies sjukdom. En annan är den Gotu kola som kan vidtas och hjälper stöd läkning av normal bindväv. Herbal botemedel för Peyronies sjukdom bör tas upp till sex veckor innan resultaten kan märkas. Örtmedicin för Peyronies sjukdom gillar papaya enzymer är också till hjälp. Detta hjälper till att förhindra avsättning av fibrin, som vissa experter spekulera kan vara orsaken till vävnaden att tjockna. Peyronies sjukdom botemedel tar år av omfattande forskning och hårt arbete för att komma med en helt naturlig Peyronies sjukdom piller som Peyreton. Peyreton är Peyronies sjukdom läkemedel som stöds av klinisk forskning och studier som sträcker sig över åtta år. Det är den enda Peyronies sjukdom medicin som har en häpnadsväckande 92% effekt på sjukdomen. Peyreton kan ge Peyronies sjukdom lindring utan biverkningar. Det finns massor av Peyronies behandling att tillgå som kirurgi, men den bästa behandlingen som finns, är genom alla naturliga behandling för Peyronies sjukdom som Peyreton.