top 4 naturläkemedel för parasiter

Mest naturliga rättsmedel för parasiter är tidskrävande, i hög grad obekvämt och relativt ineffektiva. Nedan är 4 av de bästa naturliga botemedel för parasiter som har visat att ta itu med de 3 frågorna ovan.

Även den mänskliga kroppens immunförsvar eliminerar många tarmparasiter genom kräkningar, diarré och feber. Vissa parasiter påverkar vårt immunförsvar, så det gör kroppen mer mottaglig för infektioner.

I vissa fall har utplåna parasiter elimineras symptom på hjärtsjukdom, CFIDS (kronisk trötthet och immuna bristsymptom), ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder), astma, allergier och cancer. De är påhittig nog att undgå angrepp av immunförsvaret och även göra det tjäna dem. I själva venen ansträngningar värdens immunsvar mot parasiter orsaka skada på celler och vävnader utan att ens att orsaka någon skada dessa inkräktare. Parasiter är smarta inkräktare som lever på bekostnad av värdens använda dess föda, orsakar skador på matsmältning och immunsystem och släppa många gifter som är biprodukter från deras metabolism.

Det finns flera naturläkemedel för parasiter som, enligt ovan, svårt att få, tar tid att förbereda och ta ännu mer tid att ge någon lindring, om de ger någon lindring alls. Några av dessa är:

-Aloe Vera
-Svart valnöt skrov
-Malört
-Vitlöksklyftor
-Pumpafrön
-Goldenseal
-Sage
-Timjan
-Fänkål
-Hane ormbunke
-Tranbär pulver
-Druvkärneextrakt

Du kan också använda extrakt grapefrukt utsäde som naturläkemedel för parasiter, men varnas att smaken är extremt bitter, och kan ta lite tid att vänja sig, om man ens kan lyckas komma så långt.

Nu har de flesta av dessa kan hittas på din lokala ekologiska ört butik, men deras effektivitet kan ifrågasättas. Men om du gick den vägen så ska du koncentrera dig på den översta 4 viktigast, Aloe Vera, svart valnöt skrov, malört och vitlöksklyftor.

4) Black Walnut är både anti-svamp och anti-parasit och fungerar som ett laxermedel som driver ut maskar och parasiter från kroppen. Black Walnut syresätter blodet som hjälper till att döda parasiter. Black Walnut hjälpmedel i utvisa bandmaskar, springmask och ringorm.

3) Malört bör användas med försiktighet. Det kan söva en mask nog att det förlorar sitt grepp om tarmarna så att den kan elimineras. Detta sade malört har några andra egenskaper som kvalificerar den för en myra parasitiska protokollet: det minskar magont och hjälper till att lindra anemi som ofta följer parasitization av röda blodkroppar.

2) För parasit rengöring, är det nödvändigt att använda färska kryddnejlika som inte har bestrålats. De flesta kryddor bestrålas med 35.000 mängden strålning tillåts i en lungröntgen. Detta är förmodligen gjort för att utrota bakterierna, men kryddor är i allmänhet utmärkta bakteridödande så bestrålningen är bara ett sätt att förstöra värdefulla egenskaper kryddor. Icke-bestrålade kryddor är tillgängliga från de flesta high-end hälsokost butiker.

1) Min bästa rekommendation är Aloe Vera. Den viktigaste ingrediensen i Aloe Vera är mukopolysackarider [MPS] (långkedjiga sockerarter) som har mycket stark antiseptisk, anti inflammatorisk, anti-virus, anti tumör och egenskaper immunmodulerande vetenskapligt bevisat. De polysackarider eller långkedjiga kolhydrater i aloe har en fantastisk förmåga att passera genom magen och tarmkanalen och flytta in i blodomloppet utan att smältas av de enzymsystem i människans mag-tarmkanalen. De absorberas av en process som kallas endocytos och tas upp i cellen intakt. Dessa mannos-innehållande molekyler är sedan extruderas i cirkulationssystemet, där de har möjlighet att uppfylla sina immun-stödfunktioner.

Vad detta betyder är att de immuna bärande element i aloe inte bryts ned av kroppen så de passerar in i dina celler och cirkulationssystemet som de är i anläggningen. Tas internt, minskar inflammation, som är involverat i sådana sjukdomar som ulcerös kolit, artrit, och gastrit, hjälper till med att minska blodsocker med både typ I och II diabetes och har en kraftfull läkande effekt på AIDS, cancer, tumörer och många olika immunsystempåverkan. Mucopolysaccharides finns i aloe vera är mycket effektiva intracellulära antioxidanter som är mycket viktigt för att förebygga och behandla åderförkalkning, hjärtsjukdomar och Parkinsons sjukdom och är mycket effektiv som en av de viktigaste naturliga rättsmedel för parasiter.

Parasiter är ansvariga för många sjuka hygienkrav inklusive diarré, gastrointestinala besvär, irritation i slidan, ledvärk, nervsjukdomar, immun dysfunktion och kronisk trötthet. Om du tror att du kan ha inälvsparasiter, är det viktigt att se din primära vårdgivare för att få en korrekt diagnos och ta reda på vilken typ av organism som orsakar dina problem.
————————