urinvägsinfektion bota-varför en u.t.i. hem botemedel kan vara bättre än antibiotika

Du är trött på de smärtsamma biverkningar och du letar efter en urinvägsinfektion bota. Ska du prova antibiotika eller ska du försöka bota din infektion med ett hem botemedel? Överraskande, kan båda behandlingarna effektiva men en behandling är betydligt hälsosammare för kroppen och kroppens bakterier. Och billigare!

Fakta! Urinvägsinfektion medicinering användare har en 25% chans att ha flera infektioner under sin livstid. Många experter tror att antibiotika lämnar urinvägarna är mottagliga för infektioner med en obalans i goda bakterier (antibiotika dödar goda bakterier).

Fakta! Urinvägsinfektion huskurer har blivit den senaste rave i naturliga hälsoområdet. Många experter tror att urinvägsinfektioner är en av de enklaste infektioner att bota naturligt. Men pengar-hungriga läkemedelsföretag fortsätter att dela ut antibiotika som kan göra mer skada än nytta.

varför naturlig hälsa fungerar?

I fallet med urinvägsinfektioner, är bakterier som gör ett hem på slemhinnan i urinblåsan väggar. Antibiotika fungerar eftersom de dödar alla bakterier (inklusive goda bakterier). Huskurer fungerar oftast eftersom de också dödar bakterier (E. coli) genom att öka kroppens immunförsvar och använda naturliga syror eller frukt för att spola bakterier.

Det fina med huskurer är att de är helt naturliga (ej syntetiska) och de lämnar kroppen och immunförsvaret friskare. Med andra ord, du kommer att läka din kropp som Gud avsåg att bli botad. Och du behöver inte betala för läkarbesök eller recept.

urinvägsinfektion hem rättsmedel tips

Huskurer har funnits under lång tid. Emellertid U.T.I. huskurer forskning har endast funnits de senaste åren. Och här är 5 saker du bör veta om du ska behandla din infektion hemifrån.

Ett. Det mest effektiva sättet att förebygga återkommande urinvägsinfektioner är att äta en fiberrik kost som är väl balanserad. Börja att äta minst fem frukter eller grönsaker om dagen för att hålla regelbundna och spola kroppen. Vi rekommenderar dessa fiber livsmedel som kommer att hålla pH-värdet i urinvägarna balanserad: grönkål, spenat, potatis, sötpotatis, zucchini, morötter, squash, lök, broccoli, gröna betor, aubergine, gröna bönor, avokado, vindruvor, päron, äpplen och mineralvatten.

2. Visste du att din njure är oerhört viktigt i kampen mot infektioner? En alfalfa juicekoncentrat kan förbättra njurens funktion genom att hjälpa den befria kroppen från gifter och öka flödet av urin. Ett annat tips är att använda tabletter tranbär frukt för att hjälpa med alfalfa juicekoncentrat. Tranbär innehåller en förening som kan hålla e coli bakterier från att vidhäfta till väggarna i urinblåsan.

Tre. Vi rekommenderar också att använda C-vitamin och zink för att ge ditt immunförsvar en snabb boost. En frisk immunitet är oerhört viktigt när du försöker att kämpa mot bakterier som följer med infektionen.

4. Vatten! Vatten! Vatten! Visste du att 80% av amerikanerna inte får tillräckligt med vatten per dag? Och när kroppen inte kan spola sig ordentligt, urinvägsinfektioner är mer sannolikt att inträffa på grund av bakterier som finns kvar i blåsan. Du bör dricka minst 8-10 glas vatten per dag.

Fem. Och livsstilsförändringar! Du bör känna till några enkla regler att följa vid en infektion som torka framifrån och bakåt. Aldrig använda parfym eller tvål. Att äta en balanserad kost. Och kissar efter samlag.

en steg för steg botemedel

Har dessa 5 tips låter realistiskt för dig? Alla dessa tips är bra förebyggande och användbart i ditt hem behandling, men de är inte det! Om du är intresserad av att bota din urinvägsinfektion hemma, besök vår Urinvägsinfektion hemsida infektion bota idag. Vi erbjuder endast 6 månader, 100% garanti på marknaden och lovar dig tillfredsställelse.

Läs vår läkare godkänt, forskat baserade Urinvägsinfektion Rapportera Infection Remedy idag!