vad är varaktigheten av influensa symtom

Frågar en fråga om varaktigheten av influensa symptom är väldigt öppet slut. Det beror på så många faktorer. Den största är hur frisk du är. Detta kommer till om du tar ansvar för din egen hälsa eller om du ger det kontroll över till någon annan.

Så kan ta en titt på hur man inte kan tjäna dig mycket väl. Vill du

äter mycket snabbt, paket eller fryst mat?
tar liten eller ingen motion?
få lite frisk luft?
undvik direkt solljus?
ha en pessimistisk eller negativ attityd?
inte slappna av tillräckligt?
får för lite sömn?
ta medicin / vaccin regelbundet?
aldrig komma ut i naturen?

Om du svarat ja på fem eller fler av ovanstående frågor, behöver du verkligen på allvar tänka på hur du kan förbättra din livsstil, hur du måste ta ansvar för din egen hälsa.

Dessa faktorer bidrar alla till din allmänna hälsa. Och det är din hälsa som kommer att besluta om varaktigheten av influensa symtom för dig. Det har lite att göra med hur utbredd influensan är i ditt område. Det har lite att göra med din direktkontakt med andra med influensa.

Det har allt att göra med ditt hälsotillstånd. Om du är frisk, kommer influensa förbi antagligen dig helt och hållet. Var avunden av alla dina medarbetare!

Dock är inget av ovanstående råd särskilt användbar för dig om du har influensa just nu. Du kanske inte vill komma ur sängen, än mindre gå en promenad i solen, frisk luft och en naturlig miljö.

Så vad kan du göra, för att förkorta dina influensaliknande symtom?

Beroende på hur väl du kan tänka, kanske du behöver lite hjälp med detta förslag.

Köp dig en homeopatisk hem förskrivning kit eller homeopatiska vintern krämpa kit och arbeta ut, från de anvisningar, som medicin mest passar din nuvarande situation. Om du väljer en bra match, är det troligt att din influensan kommer att vara över inom loppet av en dag eller två.

Jag hade en gång en dålig dos av influensa, vaknade jag upp en morgon knappast kunna yo komma ur sängen, än mindre göra min morgon sysslor. Jag lyckades bara att mata mina djur innan kollapsar tillbaka i sängen. Men jag kunde inte sova.

Jag var så unfocussed, det tog mig ett par timmar att räkna ut vilken homeopatisk medicin jag behövde. Men sedan det fungerade så bra. En dos och jag somnade. Jag vaknade och tog ytterligare ett par doser över en timme.

På kvällen var jag ganska normal. Av följande morgon var jag helt tillbaka till det normala. Är det möjligt för den tid influensatecken att pågå under kortare tid än 24 timmar?

Prova och se själv.