Varför naturläkemedel är friskare och billigare

Du är förmodligen väl medvetna om de höga kostnaderna för sjukvård försäkring dessa dagar. Även om din arbetsgivare betalar för alla eller de flesta av din sjukförsäkring, har du sett utan tvekan dessa avdrag går upp, det samarbete betalar blir högre, medan den övergripande kvaliteten på vården inte har förbättrats avsevärt. En stor del av detta beror på antalet läkemedel och kemikalier som är föreskrivna för även de mest mindre av krämpor, och kostnaderna för dessa receptbelagda läkemedel är stratosfären och få högre hela tiden.

Så vad kan du göra åt det? En av de saker som du bör allvarligt överväga för att hålla kostnaderna under kontroll är naturläkemedel. Dessa är läkemedel som har funnits i hundratals eller tusentals år. Kom ihåg att människor långt tillbaka då hade många av dessa samma krämpor som du arbetar med, och de behövde något sätt att handskas med dem och lindra smärtan. Det mycket intressanta med detta är att de flesta av dessa naturliga läkemedel kan hittas som OTC (over the counter) mediciner som inte kräver en läkares ordination, och många har visat sig vara lika effektiv (eller ännu effektivare) än sina receptbelagda dyra motsvarigheter.

Du kan behöva besöka en hälsokostaffär för att hitta vissa saker, men du kan vara säker på att kostnaden kommer att bli en mycket trevlig överraskning, jämfört med vad du betalar för sina receptbelagda medel, och att de inte innehåller nästan lika många ( eller något alls) otäcka biverkningar. Till exempel, om du har en migrän, kan du ha läst varningarna på receptbelagda läkemedel, något om “kan orsaka kräkningar, yrsel, dåsighet, diarré och / eller cravings för kronärtskockor”. Så låt oss titta på detta – genom att lösa ett problem, jag införa fem andra? Nej tack, skulle jag sticka hellre med migrän.

Naturläkemedel är där för att lösa en myriad av olika problem. Och istället för otäcka biverkningar, kan naturläkemedel producera några positiva sidoeffekter. Till exempel kommer några naturläkemedel för huvudvärk producerar också bättre blodflöde och göra leveransen av syre till cellerna i kroppen mer effektiv. Om du lider av sömnlöshet, tar du förmodligen någon form av medicinering bara så att du kan få lite vila på natten så att du inte är helt rostat på jobbet och kan vara funktionella. Men du bör veta att naturläkemedel Valeriana är giftfri samt ger en mycket förbättrad sömnkvalitet under natten.

Ett av de större problemen i dagens tonåring är akne. Medan det finns massor av OTC och receptbelagda botemedel, nästan alla dessa är aktuella innebörd att de påverkar bara på ytan av huden. Det finns flera naturläkemedel som arbetar på den aktuella liksom en del av problemet, och många har funnit att dessa är otroligt effektiv som en akne bota.

Inte avfärda naturläkemedel och naturläkemedel bara för att de har funnits under lång tid eller för att de inte använder receptbelagda läkemedel. I många fall är den naturliga botemedel lika effektiv som receptbelagda rättsmedel, och ännu mer så. Och i nästan alla fall, är den naturliga botemedel kommer att vara mycket trevligare att din plånbok.