vetenskapen bakom ädelsten terapi

Gemstone terapi har utvecklats till en vetenskap och en konst! Denna nya ålder alternativa korrigerande metod är helt baserad på ädelstenar i den sfäriska formen. Den stora fördelen med sfärerna över kristallerna är förmågan av sfären att utstråla energi i olika riktningar.

Det sägs att ädelsten terapi finner rötter i både medeltida medicinska resultat och i hinduiska religionen. Det är den terapi som hävdar att det finns några stenar som besitter vissa helande energier. De känslomässiga och fysiska problem kan blockera energi mitten av kroppen, vilket resulterar i sjukdom av något slag. När en ädelsten kommer i kontakt med en kropp, energier börja släppa ut som därefter överförs till den personen.

Använda ädelsten terapi för att frigöra negativa energier eller att läka sinnet, är kropp och ande ganska populär bland vanligt massa samt kändisar. Dessa dagar, hittar du många moderna tillämpningar för de terapeutiska ädelsten halsband som är tillgängliga. Dessa inkluderar de speciella tekniker som hänför sig till den aura.

Människor som är förknippade med ädelsten terapi och dess praxis avser användningen av dessa pärlor till de homeopatiska huvudmän. Granater och rubiner är förbundna med blodsjukdomar och därmed används för att behandla menstruella problem, aids och leukemi. Jade och peridots används för att lindra stress, huvudvärk och blodtryck.

Månstenar och diamanter kallas fostran och stenar fertilitet. De är kända för att öka modersmjölken och förbättra spermieantalet. Hematit och obsidian rapporteras även att ta bort depression, förebygga drömmar, och bota sömnlöshet. De energier som skapas av en ädelsten arbeta genom hela aura och kropp. Dessutom kan ädelstenar vara adaptogenic, vilket gör det energifält av kroppen för att styra ädelsten energier där så behövs och även i vilken mängd som krävs.

Gemstone energier inkluderar en normaliserande effekt på sinnet, kropp och känslor som också innehåller alla de fysiologiska system. Ädelstenar arbetar energiskt och kan också användas ganska säkert hela tiden med andra allopatiska eller naturliga mediciner. I tillägg till detta, ädelstenar är de idealiska själv terapi verktyg som tillåter enskilda att ta aktiv ställning inom egenvård och även ett direkt ansvar för att förbättra hälsan.

Idag erbjuder Gemstone Therapy Institute utövaren certifiering på denna terapi till de framgångsrika studenter som har avslutat utbildningen. En utbildad terapeut kan även använda pärlor att diagnostisera energiska bilder av någon sjukdom genom att ta itu med de olika energiska mönster samt ansamlingar som ligger under disharmoni. Terapeuten kan korrigera den aura anomalier och chakra, lossa de begränsande mönster av tron, vana och känslor. Unwinding energier som håller flera livsfrågor i negativ hjulspår kan direkt ta itu med systemiska och lokala förhållanden och föra en lätthet till karmiska, emotionella och tanken-baserade disharmoni.